Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Sekret doskonałej kiełbasy myśliwskiej to odpowiednio dobrany bukiet przypraw ale też ściśle zachowane wszystkie etapy produkcji między innymi wędzenie i suszenie. To wszystko sprawia, że Myśliwska KRAKUS jest jedyna w swoim rodzaju.
wieprzowa, suszona
136 g mięsa na 100 g produktu
wędzona w dymie bukowo-olchowym
wyselekcjonowane mięso z lokalnych gospodarstw
mięso wieprzowe
sól
cukier
przyprawy
substancja konserwująca: azotyn sodu
Produkt w jelicie wieprzowym
100 g produktu wyprodukowano ze 136 g mięsa wieprzowego
Produkt może zawierać: soję, seler, gorczycę.
konserwanty | Zawiera |
Kiełbasa wieprzowa średnio rozdrobniona wędzona, parzona,
suszona
100g produktu wyprodukowano ze 136g mięsa wieprzowego.
Składniki: mięso wieprzowe, sól, cukier, przyprawy, substancja
konserwująca: E250. Produkt w jelicie wieprzowym.
Produkt może zawierać: soję, seler, gorczycę.
Produkt może zawierać: soję, seler, gorczycę.
Wymiar liczbowy 270
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Polska |
Typ | Tacka |
g
Średnia miara (e)
Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +6 °C. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 2 dni.
2
Min. temp. °C 2
Maks. temp. °C 6
Pakowany w atmosferze ochronnej.
Krakus
Marka | Krakus |
Znak weterynaryjny na opakowaniu
Krakus - mistrz szynki Tradycja od 1951