Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kiełbasa grubo rozdrobniona, wędzona, pieczona, suszona.
wędzona dymem bukowym
wieprzowa
wyprodukowane w Polsce
100 g wyprodukowano ze 146 g mięsa
dwie wygodne porcje
krucha, suszona minimum 10 dni, wędzona dymem olchowo-bukowym
mięso wieprzowe (100 g produktu wytworzono ze 140 g mięsa wieprzowego)
sól
przyprawy
ekstrakty przypraw
przeciwutleniacz (izoaskorbinian sodu)
substancja konserwująca ( azotyn sodu)
Produkt może zawierać soję, mleko (łącznie z laktozą), seler i gorczycę.
Wymiar liczbowy 80
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Polska |
Typ | Tacka |
g
Średnia miara (e)
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 2 dni. Przechowywać w temperaturze od +2°C do +25°C.
2
Min. temp. °C 2
Maks. temp. °C 25
Produkt pakowany w atmosferze ochronnej.
Krakus
Marka | Krakus |
Wyprodukowane w Polsce