Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Marka Krakus jest doskonałym przykładem, jak z sukcesem kontynuować tradycję, odpowiadając na dzisiejsze potrzeby i preferencje konsumentów, oferując szeroką gamę produktów w tym szynki, kiełbasy suche, kabanosy, pasztety czy marynaty Krakus.
Kabanosy wieprzowe średnio rozdrobnione, wędzone, parzone i suszone w jelicie baranim. Zawierają w 100 g produktu ze 171 g mięsa
, jak również naturalne przyprawy.
kruche, wieprzowe
171 g miesa na 100 g produktu
wedzone dymem bukowo-olchowym
bez dodatku fosforanów
wyselekcjonowane mięso z lokalnych gospodarstw
mięso wieprzowe (100 g produktu otrzymano z 171 g mięsa (w tym 30 g mięsa wieprzowego z szynki))
sól
przyprawy
przeciwutleniacz: izoaskorbinian sodu
substancja konserwująca: azotyn sodu
jelito baranie (osłonka jadalna)
Może zawierać zboża zawierające gluten (pszenicę, jęczmień), mleko łącznie z laktozą, soję, seler i gorczycę.
Przeciwutleniacze | Zawiera |
konserwanty | Zawiera |
Wymiar liczbowy 180
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Polska |
Typ | Tacka |
Waga brutto 196
g
GTIN 05907701352368
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +25°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 48 godzin. Powstawanie białego nalotu spowodowane jest naturalnym procesem zachodzącym w czasie przechowywania produktu i nie ma negatywnego wpływu na jakość wyrobu.
48
Min. temp. °C 2
Maks. temp. °C 25
Krakus
Marka | Krakus |
Znak weterynaryjny na opakowaniu
Krakus - mistrz szynki Tradycja od 1951