HORTEX
Marchewka mrożona mini
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
100 % natury
wysoka zawartość błonnika
Marchewka mrożona mini
Marchewka mrożona kostka
Groszek zielony mrożony
Groszek zielony mrożony
Marchewka mini mrożona BIO
Groszek zielony mrożony BIO
Zupa wiosenna 9-składnikowa mrożona
Cena przed obniżką: 7,89 zł
Zupa kalafiorowa z koperkiem mrożona
Cena przed obniżką: 7,89 zł
Pizza z szynką i pieczarkami
Cena przed obniżką: 12,79 zł
Warzywa na patelnię z przyprawą włoską mrożone
Cena przed obniżką: 8,39 zł
Warzywa na patelnię z przyprawą orientalną mrożone
Cena przed obniżką: 8,39 zł
Bukiet warzyw kwiatowy mrożony
Cena przed obniżką: 7,35 zł
Pizza salami
Cena przed obniżką: 12,79 zł
Bukiet jarzyn wiosenny mrożony
Cena przed obniżką: 7,35 zł
Sok jabłkowy 100%
Sok 100% Multiwitamina
Sok pomidorowy
Groszek zielony mrożony
Fasola szparagowa zielona cięta mrożona
Fasola szparagowa żółta cała mrożona
Brokuły różyczki mrożone
Wiśnie bez pestek mrożone
bez rozmrażania Garnek: W garnku roztopić łyżkę masła, wsypać zawartość opakowania i podlać niewielką ilością wody. Posolić i gotować na wolnym ogniu ok. 9 minut. Podawać z masłem i posiekaną natką.
Spożywać po obróbce termicznej
Chronić przed rozmrożeniem. Nie zamrażać powtórnie. Sposób przechowywania w warunkach domowych (temperatura / okres przechowywania) *-6 °C - 4 dni **-12 °C - 1 miesiąc *** poniżej -18 °C - do daty podanej na opakowaniu Przechowywać w temperaturze poniżej -18 °C
ul. Mszczonowska 2, 02-337 Warszawa
Polski Ogród sp. z o.o., ul. Mszczonowska 2, 02-337 Warszawa
Hortex
Marka | Hortex |
Wstęga Möbiusa
Spróbuj również innych, pysznych produktów Hortex: Hortex Marchewka mini Hortex Truskawki Hortex Marchewka z groszkiem
Więcej pysznych przepisów na: www.hortex.pl
Kulinarne inspiracje Hortex Ciasto marchewkowe Składniki: (na formę o średnicy 29 cm) - Marchewka kostka Hortex - 1 opakowanie - 400 g brązowego cukru - 400 g mąki - 200 ml oleju roślinnego - 100 g cukru pudru - 30 g wiórków kokosowych - 4 jajka - sok z całej cytryny - 2 łyżeczki cynamonu - 2 łyżeczki sody - 1 łyżeczka proszku do pieczenia - sól Gotowe w 75 minut Przygotowanie: Rozmrożoną marchewkę rozdrób blenderem. Jajka ubij z cukrem, aż masa stanie się gładka i puszysta. Następnie, wciąż ubijając, wlej olej. Do tak powstałej masy dodaj rozdrobnioną marchewkę oraz wiórki kokosowe i delikatnie wymieszaj. Potem wsyp mąkę, cynamon, sodę, proszek do pieczenia i sól, delikatnie połącz wszystkie składniki i przelej do formy wcześniej natłuszczonej masłem. Piecz ok. 60 minut w piekarniku nagrzanym do temperatury 150 °C. W tym czasie przygotuj lukier. Wyciśnij sok z jednej cytryny i utrzyj z cukrem pudrem do uzyskania pożądanej konsystencji. Wystudzone ciasto polej lukrem.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów