DELECTA
Sernik na zimno (na 12 porcji)

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Delecta Sernik na zimno kokosowy
zestaw zawiera: sernik na zimno, krem smaku śmietankowym
Sernik na zimno (na 12 porcji)
Kajmak - masa krówkowa tradycyjna
Galaretka o smaku pomarańczowym
Najniższa cena: 2,35 zł
Galaretka o smaku agrestowym
Najniższa cena: 2,35 zł
Lukier różowy dekoracyjny
Najniższa cena: 3,15 zł
Galaretka o smaku wiśniowym
Najniższa cena: 2,35 zł
Galaretka o smaku gruszkowym
Najniższa cena: 2,35 zł
Babeczki z płatkami czekolady - mieszanka do wypieku
Galaretka o smaku malinowym
Najniższa cena: 2,35 zł
Ciasto czekoladowe z belgijską czekoladą - mieszanka do wypieku
Galaretka o smaku cytrynowym
Najniższa cena: 2,35 zł
Galaretka o smaku czarnej porzeczki
Najniższa cena: 2,35 zł
Galaretka o smaku truskawkowym
Najniższa cena: 2,15 zł
Lukier zielony dekoracyjny
Najniższa cena: 3,15 zł
Lukier biały dekoracyjny
Najniższa cena: 3,15 zł
Galaretka mleczna o smaku moreli
Drożdże uniwersalne instant (na 0,5kg mąki)
Najlepiej spożyć przed końcem / Nr partii - patrz góra kartonika. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Przygotuj:
• 625 ml schłodzonego mleka
• 4 łyżki płatków migdałowych
1. Przygotuj sernik: Do wysokiego naczynia wlej 500 ml schłodzonego mleka, wsyp zawartość torebki i miksuj 3-4 minuty na najwyższych obrotach.
2. Przełóż masę sernikową do tortownicy o średnicy 24 cm.
3. Przygotuj krem: Do wysokiego naczynia wlej 125 ml schłodzonego mleka, powoli wsypuj zawartość torebki i miksuj ok.3 min.
4. Wierzch sernika udekoruj kremem i posyp uprażonymi płatkami migdałowymi.
5. Wstaw do lodówki na 2 godziny do schłodzenia.
ul. Fabryczna 5 00-446 Warszawa
FoodWell Sp. z o.o. ul. Fabryczna 5 00-446 Warszawa www.delecta.pl
Delecta
| Marka | Delecta |
Życzymy udanych wypieków! Pamiętaj... w pieczeniu najbardziej ceni się szczere intencje. Piecz śmiało dla innych... ot tak... prosto z serca. Wypróbuj także: Delecta Sernik na zimno smak karmel
Więcej inspiracji szukaj na Delektujemy.pl Dobra strona wypieków
Przygotuj: 625 ml schłodzonego mleka 4 łyżki płatków migdałowych Sposób przygotowania: 1. Przygotuj sernik na zimno: Do wysokiego naczynia wlej 500 ml schłodzonego mleka, wsyp zawartość torebki i miksuj 3-4 minuty na najwyższych obrotach. 2. Przełóż masę sernikową do tortownicy o średnicy 24 cm. 3. Przygotuj krem: Do wysokiego naczynia wlej 125 ml schłodzonego mleka, powoli wsypuj zawartość torebki i miksuj ok.3 min. 4. Wierzch sernika udekoruj kremem i posyp uprażonymi płatkami migdałowymi. 5. Wstaw do lodówki na 2 godziny do schłodzenia.