GARCIA BAQUERO
Ser Viva Espania z truflą
Najniższa cena: 21,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Starannie dobrane składniki i unikalna receptura zaspokoi gusta nawet najbardziej wymagających smakoszy. Mleczny aromat, gładka konsystencja i to przyjemne uczucie gdy ser rozpływa się na języku. Łagodny charakter, wynikający z połączenia dwóch rodzajów mleka sprawia, że warto spróbować go w towarzystwie bardziej wyrazistych serów, np. pleśniowych.
Ser Viva Espania z truflą
Najniższa cena: 21,99 zł
Ser twardy dojrzewający 12-miesięczny (klinek)
Ser twardy dojrzewający (tarty)
Ser twardy dojrzewający (płatki)
Ser twardy dojrzewający (kostka)
Paluszki serowe
Ser Hiszpański
Ser Wasabi
Ser Tricolore
Ser Manchego
Ser Bursztyn (klinek)
Pecorino Romano ser z mleka owczego twardy w kawałku
Ser Gruyere I.G.P.
Ser kozi z ziołami i przyprawami
Ser Provolone Piccante
Snack - Przekąska serowa z parmezanu 5x20g
Ser twardy klinek
Ser Mimolette
Ser Szafir
Ser owczy Pecorino Peperoncino z papryczką chilli
Ser żółty Królewiecki szwajcar w kawałku
Ser żółty do tarcia w kawałku
Ser twardy dojrzewający 18-miesięczny (klinek)
Paluszki serowe
MEELANIA Ser kozi
Ser cheddar Mild Red
Ser cheddar Mild White
Ser Parmigiano Reggiano 18 msc. Black Premium DOP
Ser Wasabi
Ser Tricolore
Ser Manchego
Ser gouda z dzikim czosnkiem
Ser Gouda pomidory i oliwki
Ser Gouda zielone pesto
Ser Gouda czerwone pesto
Ser Gouda z truflami
Ser Gouda z pieprzem
Ser topiony kozio/owczy
Ser kozi//Kozieradka
Ser kozi z ziołami i przyprawami
Ser kozi z winem
Ser Provolone Piccante
Ser Mimolette
Ser gouda
Przechowywać w warunkach chłodniczych w temperaturze od +1°C do +8°C
Łagodny charakter, wynikający z połączenia dwóch rodzajów mleka sprawia, że warto spróbować go w towarzystwie bardziej wyrazistych serów, aby porównać smaki i wydobyć jego głębię, np. serów pleśniowych.
Bardzo dobrze komponuje się z wędlinami i owocami. Dodatek miodu lub konfitur, to również doskonały wybór, najlepiej do śniadania - Hiszpanie ponoć uwielbiają śniadania na słodko. Jeśli serwujesz go na desce serów, to koniecznie z pieczywem, najlepiej z bagietką.
Bez względu czy to będzie kolacja czy obiad, warto delektować się serem hiszpańskim razem z czerwonym winem. Dodany do ciepłych dań nada im mleczno-słodkiego smaku. Łatwo się ściera, więc polecamy spróbować go z makaronem lub pod sam koniec pieczenia, posypać nim zapiekankę z mięsem.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów