HORTEX
Wiśnie bez pestek mrożone
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
wysoka zawartość błonnika
100 % natury
Wiśnie bez pestek mrożone
Śliwki węgierki bez pestek mrożone
Lody mleczne Truskawka
Cena przed obniżką: 3,19 zł
Lody mleczne
Cena przed obniżką: 3,19 zł
Mieszanka chińska mrożona
Cena przed obniżką: 9,69 zł
Szpinak rozdrobniony mrożony
Pizza cztery sery
Cena przed obniżką: 12,79 zł
Pizza salami
Cena przed obniżką: 12,79 zł
Lody o smaku Toffi
Cena przed obniżką: 3,19 zł
Pizza z szynką i pieczarkami
Cena przed obniżką: 12,79 zł
Sok jabłkowy 100%
Sok pomidorowy
Sok 100% Multiwitamina
Buraki puree mrożone
Groszek zielony mrożony
Brokuły różyczki mrożone
Wiśnie bez pestek mrożone
Mieszanka owocowa mrożona
Sposób przygotowania Gotowe do spożycia po rozmrożeniu. Owoce mogą być również użyte do: ciast, lodów, bitej śmietany, galaretek, kompotów czy koktajli.
Chronić przed rozmrożeniem. Nie zamrażać powtórnie. Sposób przechowywania w warunkach domowych (temperatura / okres przechowywania) * -6 °C - 4 dni ** -12 °C - 1 miesiąc *** poniżej -18 °C - do daty podanej na opakowaniu Przechowywać w temperaturze poniżej -18 °C
ul. Mszczonowska 2, 02-337 Warszawa
Polski Ogród sp. z o.o., ul. Mszczonowska 2, 02-337 Warszawa
Śliwki są drylowane maszynowo i pomimo dołożenia z naszej strony wszelkich starań, mogą sporadycznie zawierać pestki bądź ich fragmenty.
Hortex
Marka | Hortex |
Wstęga Möbiusa
Spróbuj również innych, pysznych produktów Hortex: Hortex Mieszanka kompotowa Hortex Maliny Hortex Mango
Więcej pysznych przepisów na: www.hortex.pl
Kulinarne inspiracje Hortex Tosty francuskie z karmelizowanymi śliwkami Składniki: - Śliwki Hortex - 1 opakowanie - 1 duża chałka - 100 ml śmietanki kremówki - 80 ml mleka - 80 g masła - 55 g cukru trzcinowego - 2 jajka - 1/3 łyżeczki cynamonu - gałązka rozmarynu Gotowe w 20 minut Przygotowanie: Połowę masła rozpuść na patelni, dodaj 30 g cukru, cynamon i igiełki rozmarynu, po chwili połówki rozmrożonych śliwek. Podgrzej mieszając aż cukier się skarmelizuje. Śmietanę ubij do uzyskania sztywnej konsystencji. Chałkę pokrój na kromki o szerokości około 2 cm. Jajko roztrzep z pozostałym cukrem i dodaj mleko, mieszaj dokładnie. Kromki chałki mocz w masie mleczno - jajecznej i smaż na maśle z dwóch stron na złoty kolor. Podczas smażenia kolejnych porcji, dodaj odrobinę masła. Tosty podaj z karmelizowanymi śliwkami z kleksem bitej śmietany.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów