WINIARY Pomysł na...
Kurczaka w sosie śmietanowo-ziołowym
Najniższa cena: 4,49 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kompozycja z kurkami do przygotowania kurczaka w sosie kurkowym.
gwarantujemy: idealnie kremowy sos
Kurczaka w sosie śmietanowo-ziołowym
Najniższa cena: 4,49 zł
Ryż smażony po indyjsku
Najniższa cena: 3,79 zł
Kurczaka w sosie serowym
Najniższa cena: 4,49 zł
Kurczak w pięciu smakach
Najniższa cena: 3,79 zł
Soczystego kurczaka z czosnkiem i ziołami + WORECZEK DO PIECZENIA
Kurczak w sosie kurkowym
Kebab doner
Kurczak w sosie dyniowym
Spaghetti Bolognese
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy
Sos sałatkowy włoski
Sos sałatkowy grecki
Spaghetti Napoli
Sos sałatkowy francuski
Bulionetka drobiowa (4x28g)
Soczyste kotlety mielone
Ser w ziołach
Rosół z kury (6 kostek)
Pomidorowe łagodne
Pomidorowe pikantne
Spaghetti Carbonara
Sos do pieczeni ciemny
Pieczony kurczak
Cebula smażona - przyprawa w mini kostkach (10 szt.)
Najlepiej spożyć przed końcem: patrz na opakowaniu. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Przechowywać w suchym, chłodnym i zaciemnionym miejscu.
Al. Jerozolimskie 134, 02-305 Warszawa
Unilever Polska Sp. z o.o. Al. Jerozolimskie 134, 02-305 Warszawa Infolinia: 801 109 387 całkowity koszt połączenia: 1 impuls wg taryfy operatora Odwiedź: www.przepisy.pl
Knorr
Marka | Knorr |
Bez barwników Sposób na urozmaicenie diety
Przygotuj: 300 g piersi z kurczaka 130 g cebuli 200 g cukinii 200 g kurek 50 ml oleju 100 ml śmietany 12 % 200 ml wody 200 g makaronu, ryżu lub kaszy Sposób przygotowania: 1. Kurczaka pokrój na kawałki i podsmaż na rozgrzanym oleju. Dodaj cebulę, cukinię i kurki i smaż aż nabiorą jasnozłotego koloru. 2. Całość zalej fixem Knorr wymieszanym z 200 ml wody i śmietaną. Wszystko razem gotuj przez 1-2 minuty, mieszając od czasu do czasu. 3. Podawaj z makaronem, ryżem lub kaszą. Warzywna inspiracja: Składniki: 1 opakowanie Fix kurczak w sosie kurkowym, 300 g białej fasoli z puszki, 130 g cebuli pokrojonej w kostkę, 150 g selera naciowego pokrojonego w kostkę, 200 g pieczarek pokrojonych w plastry, 50 ml oleju rzepakowego, 200 ml wody, 100 ml śmietany 12 %, 200 g makaronu, ryżu lub kaszy Sposób przygotowania: 1. Obsmaż warzywa i grzyby na rozgrzanym oleju, na koniec dodaj przepłukaną w wodzie fasolę. 2. Całość zalej fixem Knorr wymieszanym z 200 ml wody i śmietaną. Wszystko razem gotuj 3-4 minuty, mieszając od czasu do czasu. 3. Podawaj z makaronem, ryżem lub kaszą.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów