HOUSE OF ASIA
Makaron pszenny Udon (świeży)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Makaron wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac, uprawianej w Azji.
Nie zawiera węglowodanów, cukrów, glutenu. Odpowiedni dla osób będących na diecie ketogenicznej. Jest świetnym źródłem błonnika.
Doskonały zamiennik dla tradycyjnych makaronów.
Makaron łatwo wchłania aromat dodanych przypraw i składników.
Opakowanie zawiera 2 sugerowane porcje.
NOWA RECEPTURA - bez zapachu! Gotowe w 2 minuty. Spróbuj koniecznie.
Makaron pszenny Udon (świeży)
Makaron pszenny Ramen (świeży)
Gnocchi (włoskie kopytka)
Gnocchi (woskie kopytka) z pomidorami
Gnocchi (włoskie kopytka) ze szpinakiem
Gnocchi ziemniaczane
Makaron Orzo Medium - w formie ryżu
Makaron fusilli (świderki)
Makaron gniazda wstęgi (nidi tagliatelle)
Makaron kolanka ozdobne (creste di gallo)
Makaron łazanki (quadretti)
Zacierka - makaron 2-jajeczny
Makaron tagliatelle
Makaron cavatappi (korkociąg)
Ravioli z ricottą i szpinakiem (świeże)
Ravioli z duszonym mięsem (świeże)
Makaron żytni pełnoziarnisty
Makaron orkiszowy pełnoziarnisty - pióra
Makaron Trofie (z semoliny z pszenicy durum)
Makaron casarecce (skrętki)
Makaron orzo (w kształcie ryżu)
Makaron dla dzieci Psi Patrol - alfabet do zupy
Makaron dla dzieci Psi Patrol - cyferki do zupy
Gnocchi ziemniaczane (świeże) ze szpinakiem i mozarellą - na patelnię
Gnocchi ziemniaczane (świeże) z pomidorami i mozarellą - na patelnię
Gnocchi ziemniaczane (świeże) z szynką i mozarellą - na patelnię
Makaron konjac udon bezglutenowy BIO
Makaron ditalini rigati (naparstek) BIO
Makaron rigatoni (100% z pszenicy durum)
Makaron w kształcie ryżu
Tortellini z szynką parmeńską (świeże)
Tortellini z serem ricotta i szpinakiem
Tortellini z serem
Makaron konjac noodle (nudle) bezglutenowy
Makaron konjac fettucine (wstążki) bezglutenowy
Makaron konjac (w kształcie kulek) bezglutenowy
Makaron konjac spaghetti bezglutenowy
Gnocchi ziemniaczane bezglutenowe
Gnocchi ryżowe bezglutenowe
Tortellini z szynką
Tortellini z grzybami
Tortellini trzykolorowe z włoską szynką sezonowaną
Tortellini z włoską szynką sezonowaną
Gnocchi ziemniaczane z pomidorami bezglutenowe
Gnocchi ziemniaczane ze szpinakiem bezglutenowe
Makaron 6-kolorowy funghetti (grzybki)
Makaron 6-kolorowy cuorcini (serduszka)
Gnocchi ziemniaczane (świeże)
Makaron Orecchiette
Makaron z mąką gryczaną Soba (świeży)
Tortelloni z grzybami (świeże)
Makaron świderki - dla diabetyków
Tortellini z pomidorami i serem
Makaron konjac w kształcie ryżu bezglutenowy BIO
Makaron konjac noodle (nudle) bezglutenowy BIO
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Nie zamrażać. Po otwarciu przechowywać w lodówce przez maksimum 1 tydzień.
Etap I: przepłukać zimną wodą 2-3 razy (opcjonalnie)
Etap II: smażyć na patelni przez 1-2 minuty lub podgrzać w kuchence mikrofalowej przez 1 minutę
Etap III: dodać do ulubionego sosu, zupy lub sałatki
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów