KETO CHEF
Makaron konjac noodle (nudle) bezglutenowy BIO
Najniższa cena: 6,55 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Ramen wprowadzony do kuchni japońskiej przez
Chińczyków ponad 100 lat temu, stał się szybko jednym z podstawowych i najbardziej
popularnych składników kuchni codziennej. Nazwa pochodząca od japońskich słów
"la" (ciągnąć) i "mian" (makaron), doskonale oddaje
tradycyjny sposób wytwarzania - poprzez ręczne naciąganie długich nitek. Żółty,
niezwykle elastyczny makaron, tradycyjnie jest składnikiem popularnego dania o
tej samej nazwie.
Japoński wywar na bazie warzyw z różnorodnymi dodatkami mięsnymi,
rybnymi czy warzywnymi to dzisiaj klasyka. Ilu kucharzy, tyle ściśle
strzeżonych receptur - wiele regionów Japonii ma swe ulubione wersje ramenu,
ale właściwie każdy gotujący w domu może przygotować swoją wersję z ulubionymi
dodatkami.
Makaron konjac noodle (nudle) bezglutenowy BIO
Najniższa cena: 6,55 zł
Makaron konjac noodle (nudle) bezglutenowy
Najniższa cena: 9,15 zł
Makaron konjac fettucine (wstążki) bezglutenowy
Najniższa cena: 9,15 zł
Makaron pszenny (instant)
Najniższa cena: 6,49 zł
35% taniej
Makaron konjac spaghetti bezglutenowy
Najniższa cena: 9,15 zł
Makaron pszenny Udon (świeży)
Makaron pszenny Ramen (świeży)
Makaron Ramen
Makaron Udon
Makaron Udon świeży
Makaron Ramen
Makaron Chow Mein (3-minutowy)
Makaron konjac lasagne bezglutenowy BIO
Makaron konjac (w kształcie kulek) bezglutenowy
Mleczko kokosowe (tł. 5-7%)
Najniższa cena: 7,49 zł
Mleczko kokosowe BIO (tł. 17-19%)
Najniższa cena: 11,99 zł
Makaron pszenny (instant)
Najniższa cena: 6,49 zł
35% taniej
Sos z grzybów Shiitake
Najniższa cena: 5,25 zł
Mleczko kokosowe BIO (tł. 5-7%)
Makaron pszenny Udon (świeży)
Makaron pszenny Ramen (świeży)
Sos sojowy ciemny (naturalnie warzony)
Sos sojowy jasny (naturalnie warzony)
Sos sojowy grzybowy
Makaron ryżowy (5 mm) bezglutenowy
Makaron ryżowy (10 mm) bezglutenowy
Makaron ryżowy vermicelli bezglutenowy
Makaron ryżowy do zupy Pho (4 mm)
Makaron ryżowy (7 mm) bezglutenowy
Liście alg morskich nori (6 szt.)
Dodaj makaron do wrzącej wody i gotuj na wolnym ogniu przez około 4 minuty lub do miękkości. Mieszaj od czasu do czasu, aby zapobiec przywieraniu. Odcedź i opłucz zimną wodą przed podaniem.
Najlepiej spożyć przed, numer partii: informacja na opakowaniu, w białym polu. Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze pokojowej, z dala od słońca. Po otwarciu przechowywać w suchym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu, zużyć w ciągu miesiąca.
1
Pieńków 147 A, 05-152 Czosnów, Polska
Wyprodukowano dla De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k. Pieńków 147 A, 05-152 Czosnów, Polska
House of Asia
Marka | House of Asia |
Najlepszy do: Ramenu Innych zup Sosów Smażenia
Przepisy na dania kuchni azjatyckiej znajdziesz na www.houseofasia.pl
Nazwa funkcjonalnaMakaron ramen
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów