KETO CHEF
Makaron konjac noodle (nudle) bezglutenowy BIO
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Makaron wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac, uprawianej w Azji.
Nie zawiera węglowodanów, cukrów, glutenu. Odpowiedni dla osób będących na diecie ketogenicznej. Jest świetnym źródłem błonnika.
Doskonały zamiennik dla tradycyjnych makaronów.
Makaron łatwo wchłania aromat dodanych przypraw i składników.
Opakowanie zawiera 2 sugerowane porcje.
NOWA RECEPTURA - bez zapachu! Gotowe w 2 minuty. Spróbuj koniecznie.
woda oczyszczona, mąka konjac* 3,4 %, błonnik OWSIANY* 1,0 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Makaron konjac noodle (nudle) bezglutenowy BIO
Makaron Shirataki udon (z mąki konjac) bezglutenowy
Makaron konjac w kształcie ryżu bezglutenowy BIO
Makaron Shirataki do woka (z mąki konjac) bezglutenowy
Makaron konjac udon bezglutenowy BIO
Makaron konjac w kształcie ryżu bezglutenowy BIO
Makaron konjac lasagne bezglutenowy BIO
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Nie zamrażać. Po otwarciu przechowywać w lodówce przez maksimum 1 tydzień.
Etap I: przepłukać zimną wodą 2-3 razy (opcjonalnie)
Etap II: smażyć na patelni przez 1-2 minuty lub podgrzać w kuchence mikrofalowej przez 1 minutę
Etap III: dodać do ulubionego sosu, zupy lub sałatki