GOSPODARSTWO RYBACKIE ZAWÓLCZE
Karp w galarecie miodowej BIO
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Poznaj wyjątkowy smak tradycji w nowoczesnym, ekologicznym wydaniu! Karp w galarecie miodowej BIO to propozycja, która łączy w sobie naturalność, zdrowie i niepowtarzalny aromat. Ryby pochodzą z certyfikowanego, ekologicznego gospodarstwa rybackiego Zawólcze, gdzie hodowla prowadzona jest z poszanowaniem natury i w trosce o najwyższą jakość.
- Ekologiczny karp – hodowany w czystych, naturalnych stawach.
- Wyjątkowa galareta miodowa – delikatnie słodka, harmonijnie podkreśla smak ryby.
- Gotowy do podania – idealny na świąteczny stół, elegancką kolację czy zdrową przekąskę.
- BIO produkt – bez sztucznych dodatków, konserwantów i ulepszaczy.
To nie tylko potrawa, ale prawdziwa kulinarna podróż do tradycji polskich smaków w najlepszym, ekologicznym wydaniu. Karp w galarecie miodowej to idealne połączenie lekkiej przekąski z wykwintnym charakterem, które zachwyci Twoich bliskich i gości.
Określenie | w 100g | w jednostce |
---|---|---|
Wartość energetyczna (kJ) | ||
Wartość energetyczna (kcal) | ||
Tłuszcz (g) | ||
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) | ||
Węglowodany (g) | ||
w tym cukry (g) | ||
Białko (g) | ||
Błonnik (g) | ||
Sól (g) |
Karp w galarecie miodowej BIO
Filety z sardynek w oliwie z oliwek
Szprot w sosie pomidorowym
Szproty wędzone w oleju
Szproty wędzone w oliwie z oliwek
Filety anchois do pizzy
Filety z anchois do pizzy (pikantne)
Filety anchois w oleju słonecznikowym
Szprot winter podwędzany w oleju
Szprot w sosie pomidorowym
Filety anchois w oliwie z oliwek
Szprot winter w oleju
Byczki w sosie pomidorowym
Anchois (sardele) w ekologicznej oliwie z oliwek EV
Pulpety z karpia w sosie pomidorowym BIO