MADEJ WRÓBEL
Żeberka BBQ (496g-744g)

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Gulasz wieprzowy to porcje mięsa wieprzowego w postaci drobnych kawałków/kostek, marynowane kilkanaście godzin w ciemnobrązowym sosie pieczeniowym z dodatkiem cebuli i aromatycznych przypraw. Smak typowy dla produktu, wynikający z obecności wyraźnie aromatycznego sosu, bogatego smakowo, lekko pikantnego, z dominującą nutą smaku pieczeniowego. Zamknięte w szczelnym opakowaniu próżniowym, poddane długotrwałej obróbce cieplnej (sous vide), chłodzone lub głęboko mrożone.
Żeberka BBQ (496g-744g)
Szarpana wieprzowina
Noga z kaczki konfitowana (480g-720g)
Golonka wieprzowa ze skórą gotowana
GULASZ WIEPRZOWY
Żeberka wieprzowe z kapustą
Żeberka wieprzowe w sosie
Stinco Golonka gotowana
Schab z pieca - plastry
Żeberka BBQ (496g-744g)
Szarpana wieprzowina
Noga z kaczki konfitowana (480g-720g)
Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +6 °C.
5 min
MIKROFALOWKA
Produkt w folii położyć na talerzu.
Wstawić do mikrofalówki
i podgrzewać przez 5 minut,
nastawiając moc na 700 W.
Po podgrzaniu wyjąć z folii
i przełożyć mięso z sosem na talerz.
10 min
GARNEK Z WODA
Do gotującej się wody włożyć produkt w folii i następnie podgrzewać
go przez 10 min.
Po podgrzaniu wyjąć z folii
i przełożyć mięso z sosem na talerz.
20 min
PIEKARNIK
Włączyć piekarnik na grzanie
„góra-dół”, nastawiając
temperaturę na 180°C.
Produkt wyjąć z folii, włożyć
do naczynia żaroodpornego
i wstawić do rozgrzanego piekarnika.
Piec 20 minut w naczyniu
pod przykryciem w środkowej
części piekarnika. Po otwarciu opakowania przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin.