MADEJ WRÓBEL
Żeberka BBQ (496g-744g)

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Noga z kaczki to naturalnie połączone z sobą: kość udowa z kośćmi podudzia wraz z przylegającymi do nich zespołami mięśni oraz skórą, bez kości grzbietowej, zaprawiona mieszanką aromatycznych przypraw (m. in. pieprzem czarnym, pieprzem białym, pieprzem ziołowym, majerankiem, tymiankiem). Smak typowy dla produktu, wynikający z obecności wyraźnie aromatycznych przypraw ziołowych, z wyczuwalną nutą tymianku, z dodatkiem suszonych owoców żurawiny, a całość podkreślona długim gotowaniem w celowo dodanym tłuszczu kaczym. Zamknięte po 2 szt. w szczelnym opakowaniu próżniowym, konfitowana - poddana długotrwałej obróbce cieplnej z dodatkiem tłuszczu kaczego, chłodzona lub głęboko zamrożona.
Żeberka BBQ (496g-744g)
Szarpana wieprzowina
Noga z kaczki konfitowana (480g-720g)
Golonka wieprzowa ze skórą gotowana
GULASZ WIEPRZOWY
Żeberka wieprzowe z kapustą
Żeberka wieprzowe w sosie
Stinco Golonka gotowana
Schab z pieca - plastry
Żeberka BBQ (496g-744g)
Szarpana wieprzowina
GULASZ WIEPRZOWY
Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +6 °C.
5 min
MIKROFALOWKA
Produkt w folii położyć na talerzu.
Wstawić do mikrofalówki
i podgrzewać przez 5 minut,
nastawiając moc na 700 W.
Po podgrzaniu wyjąć z folii
i przełożyć mięso z sosem na talerz.
10 min
GARNEK Z WODA
Do gotującej się wody włożyć produkt w folii i następnie podgrzewać
go przez 10 min.
Po podgrzaniu wyjąć z folii
i przełożyć mięso z sosem na talerz.
25 min
PIEKARNIK
Włączyć piekarnik
na grzanie „góra-dół” 200°C
/ 180°C z termoobiegiem.
Produkt wyjąć z folii.
Piec 20 min w środkowej części piekarnika w naczyniu
pod przykryciem, następnie
5 min bez przykrycia
do przypieczenia. Po otwarciu opakowania przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów