KAMIS
Chrupiący kurczak - panierka serowa

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
bez dodatku glutaminianu monosodowego
gwarancja jakości
Chrupiący kurczak - panierka serowa
Chrupiący schabowy - panierka klasyczna
Chrupiący kurczak - panierka czosnkowa
Chrupiący kurczak - panierka paprykowa
Nuggetsy - panierka klasyczna
Chrupiący kurczak z papryką (panierka)
Chrupiący kurczak z czosnkiem (panierka)
Mieszanka do tempury (panierka do smażenia)
Czosnek granulowany mielony w całości
Pieprz czarny mielony
Liście laurowe
Ziele angielskie
Kminek cały
Oregano
Przyprawa do kurczaka złocista
Przyprawa chińska - 5 smaków
Przyprawa kuchni włoskiej
Przyprawa do kebab shoarma
Przyprawa do sosu tzatziki
Przyprawa do bigosu i potraw z kapusty
Przyprawa Butter Chicken (kuchnia indyjska) z kminem rzymskim i kardamonem
Przyprawa tajskie curry z kolendrą i pieprzem cayenne (kuchnia tajska)
Przyprawa Udon 7 smaków z sezamem i sosem sojowym (kuchnia japońska)
Przyprawa koreańskie BBQ z sezamem i płatkami chili (kuchnia koreańska)
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Przechowywać w temperaturze otoczenia.
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
| Marka | Kamis |
Panierowane mięsa zachowują swoją soczystość, a przygotowanie wyjątkowej potrawy staje się proste i szybkie. Specjalnie dobrana kompozycja przypraw sprawia, że panierka nada potrawom paprykowo-pikantny smak, intensywny aromat oraz wyjątkową chrupkość. Panierka jest szczególnie polecana do delikatnych mięs drobiowych, takich jak kurczak i indyk.
bez dodatku glutaminianu monosodowego
Chrupiący kurczak w panierce pikantnej Składniki (dla 4 osób): 2 piersi z kurczaka (lub 0,5 kg schabu), mleko lub woda, panierka Chrupiący kurczak pikantny Kamis. Przygotowanie: 1. Mięso umyj, pokrój na 4 kotlety i delikatnie rozbij tłuczkiem. 2. Kotlety zamocz w mleku lub wodzie i obtocz w panierce, mocno dociskając ręką (nie sól). 3. Smaż na małym ogniu, na oleju rozgrzanym do 180°C.
Wyprodukowano w Polsce