HORTEX
Brokuły różyczki mrożone
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
wysoka zawartość błonnika
100 % natury
kalafior
Produkt może zawierać: seler, gorczycę, mleko, jaja, soję, zboża zawierające gluten.
wysoka zawartość błonnika
Wymiar liczbowy 450
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Torebka |
g
Średnia miara (e)
Opakowanie wrzuć do żółtego kosza
Brokuły różyczki mrożone
Kalafior mrożony
Różyczki brokułów mrożone
Brokuły mrożone BIO
Kalafior mrożony
Zupa kalafiorowa z koperkiem mrożona
Cena przed obniżką: 7,45 zł
Zupa jarzynowa mrożona
Cena przed obniżką: 7,45 zł
Zupa jesienno-zimowa mrożona
Cena przed obniżką: 7,45 zł
Barszcz ukraiński mrożony
Cena przed obniżką: 7,45 zł
Zupa fasolowa mrożona
Cena przed obniżką: 7,45 zł
Sok jabłkowy 100%
Sok 100% Multiwitamina
Sok pomidorowy
Truskawki mrożone
Brokuły różyczki mrożone
Szpinak rozdrobniony mrożony
Szpinak liście mrożony
Marchew z groszkiem mrożona
Groszek zielony mrożony
z przyprawą włoską mrożone
z przyprawą orientalną mrożone
bez rozmrażania Garnek: Zawartość opakowania wsypać do osolonej, wrzącej wody. Gotować ok. 8 minut i odcedzić. Podawać polane stopionym masłem i posypane zrumienioną tartą bułką.
Spożywać po obróbce termicznej
Chronić przed rozmrożeniem. Nie zamrażać powtórnie. Sposób przechowywania w warunkach domowych (temperatura / okres przechowywania) *-6 °C - 4 dni **-12 °C - 1 miesiąc ***Poniżej - 18 °C - do daty podanej na opakowaniu Przechowywać w temperaturze poniżej -18 °C
ul. Mszczonowska 2, 02-337 Warszawa
Polski Ogród sp. z o.o., ul. Mszczonowska 2, 02-337 Warszawa
Hortex
Marka | Hortex |
Wstęga Möbiusa
Spróbuj również innych, pysznych produktów Hortex: Hortex Bukiet warzyw kwiatowy Hortex Truskawki Hortex Zupa kalafiorowa z koperkiem
Więcej pysznych przepisów na: www.hortex.pl
Kulinarne inspiracje Hortex Cannelloni z serem ricotta, kalafiorem i sałatą radicchio Składniki: farsz: - Kalafior różyczki Hortex - 1 opakowanie - 200 g sera ricotta - 100 g sałaty radicchio - 100 g parmezanu - 2 jajka - sól, pieprz ciasto: - 200 g mąki pszennej - 2 jajka - sól - 200 ml śmietany 36 % - 100 g parmezanu - 30 g masła - sól, pieprz - sałata do dekoracji Gotowe w 45 minut Przygotowanie: Ze wszystkich składników wyrób ciasto i cieniutko je rozwałkuj. Następnie wytnij kwadraty (o boku ok. 10 cm), ugotuj i odcedź (możesz kupić gotowe cannelloni). Kalafiora zblanszuj, zmiksuj i przełóż do miski. Wymieszaj w niej wszystkie składniki farszu. Następnie stwardniały farsz nanieś na makaronowe kwadraty i zwiń je w rulony. Na wysmarowanej masłem brytfannie ułóż przygotowane cannelloni. W rondelku podgrzej śmietanę (nie doprowadź do wrzenia) i posmaruj nią cannelloni, posypując na wierzchu parmezanem. Wstaw do nagrzanego do temperatury 180 °C piekarnika i piecz ok. 15 minut. Wyłóż na talerz i udekoruj sałatami.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.