Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Moczyć w wodzie przez 20 minut, następnie zmienić wodę i moczyć przez kolejne 20 minut.
Po namoczeniu Kombu powiększa objętość do siedmiu razy w stosunku do swojej suchej wagi.
Gotować według uznania ok. 35-40 minut.Produkt ekologiczny, objęty certyfikatem kontroli ES-ECO-022-GA.
Dynia w occie
Najniższa cena: 9,99 zł
Liście alg morskich nori (6 szt.)
Imbir biały marynowany (krojony)
Najniższa cena: 7,99 zł
Algi morskie kombu (suszone) BIO
Najniższa cena: 11,49 zł
Warzywa do woka
Najniższa cena: 9,99 zł
Kapary
Kapary owoce
Kapary hiszpańskie
Młody imbir marynowany różowy
Seler wyborny
Szczaw konserwowy
Marchewka zasmażana
Karczochy krojone
Mieszanka 4 odmian fasoli
Sałatka grecka
Pędy bambusa (paseczki)
Marynowana cebulka złota
Mieszanka warzywna groszek z marchwią
Oliwki zielone Manzanilla (bez pestki)
Fasolka Edamame (ziarna soi)
Bonduelki - młoda marchewka
Marchewka z groszkiem
Kapusta czerwona modra
Rzodkiew Daikon (marynowana)
Szczaw mielony
Kapary w occie winnym
Kapary marynowane BIO
Karczochy z pieprzem i cytryną w zalewie Zero Olio
Pieprz zielony
Karczochy w oleju słonecznikowym
sałatka księżacka
Sałatka naddunajska
Kapusta czerwona z jabłkiem BIO
Stosować do wywarów lub bulionów. Dodać 1 g alg do 1 litra wrzącej wody, gotować 5 minut i wyjąć algi. Biały nalot może wynikać z naturalnie występującej soli.
Przechowywać w temperaturze pokojowej w suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Wilkowa Wieś 7, 05-084 Leszno
Unijne logo rolnictwa ekologicznego - ES-ECO-022-GA Certyfikacja: PL-EKO-07-07094
Bio Planet S.A. Wilkowa Wieś 7, 05-084 Leszno
Porto-Muiños
| Marka | Porto-Muiños |
Unijne logo rolnictwa ekologicznego
Green Dot
V-Label (European Vegetarian Union)
Pochodzenie: Rolnictwo UE.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów