PLAZA DEL SOL
Łubin w solance
Najniższa cena: 10,59 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Moczyć w wodzie przez 20 minut, następnie zmienić wodę i moczyć przez kolejne 20 minut.
Po namoczeniu Kombu powiększa objętość do siedmiu razy w stosunku do swojej suchej wagi.
Gotować według uznania ok. 35-40 minut.Produkt ekologiczny, objęty certyfikatem kontroli ES-ECO-022-GA.
Łubin w solance
Najniższa cena: 10,59 zł
KIMCHI Classic MILD
KIMCHI Vegan MILD
Ciecierzyca w zalewie BIO
KIMCHI Classic Spicy
KIMCHI Vegan Spicy
Liście alg morskich nori (6 szt.)
Pędy bambusa (paseczki)
Imbir biały marynowany (krojony)
KIMCHI Classic Mild
KIMCHI Classic Spicy
Rzodkiew Daikon (marynowana)
Kimchi classic mild
KIMCHI Vegan Spicy
KIMCHI Vegan Mild
Algi morskie kombu (suszone) BIO
Stosować do wywarów lub bulionów. Dodać 1 g alg do 1 litra wrzącej wody, gotować 5 minut i wyjąć algi. Biały nalot może wynikać z naturalnie występującej soli.
Przechowywać w temperaturze pokojowej w suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Wilkowa Wieś 7, 05-084 Leszno
Unijne logo rolnictwa ekologicznego - ES-ECO-022-GA Certyfikacja: PL-EKO-07-07094
Bio Planet S.A. Wilkowa Wieś 7, 05-084 Leszno
Porto-Muiños
Marka | Porto-Muiños |
Unijne logo rolnictwa ekologicznego
Green Dot
V-Label (European Vegetarian Union)
Pochodzenie: Rolnictwo UE.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów