PORTO MUINOS
Algi morskie kombu (suszone) BIO
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Moczyć w wodzie przez 20 minut, następnie zmienić wodę i moczyć przez kolejne 20 minut.
Po namoczeniu Kombu powiększa objętość do siedmiu razy w stosunku do swojej suchej wagi.
Gotować według uznania ok. 35-40 minut.Produkt ekologiczny, objęty certyfikatem kontroli ES-ECO-022-GA.
Algi morskie kombu (suszone) BIO
Imbir biały marynowany (krojony)
Najniższa cena: 7,99 zł
Szczaw konserwowy
Mieszanka polska
Najniższa cena: 3,99 zł
Mieszanka warzywna
Najniższa cena: 6,99 zł
Dynia w occie
Najniższa cena: 9,99 zł
Liście alg morskich nori (6 szt.)
Kapary hiszpańskie
Bonduelki - młoda marchewka
Fasolka Edamame (ziarna soi)
Młody imbir marynowany różowy
Sałatka grecka
Pędy bambusa (paseczki)
Kapary
Kapary owoce
Szczaw mielony
Seler wyborny
Oliwki zielone Manzanilla (bez pestki)
Rzodkiew Daikon (marynowana)
Marchewka zasmażana
Marchewka z groszkiem
Marynowana cebulka złota
Karczochy w oleju słonecznikowym
Karczochy krojone
Mieszanka warzywna groszek z marchwią
Kapary w occie winnym
Kapusta czerwona z jabłkiem
Mieszanka 4 odmian fasoli
Kapary marynowane BIO
Kapusta czerwona z jabłkiem BIO
Sałatka obiadowa
Kapusta czerwona modra
Warzywa do woka
Karczochy z pieprzem i cytryną w zalewie Zero Olio
Pieprz zielony
sałatka księżacka
Sałatka naddunajska
Stosować do wywarów lub bulionów. Dodać 1 g alg do 1 litra wrzącej wody, gotować 5 minut i wyjąć algi. Biały nalot może wynikać z naturalnie występującej soli.
Przechowywać w temperaturze pokojowej w suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Wilkowa Wieś 7, 05-084 Leszno
Unijne logo rolnictwa ekologicznego - ES-ECO-022-GA Certyfikacja: PL-EKO-07-07094
Bio Planet S.A. Wilkowa Wieś 7, 05-084 Leszno
Porto-Muiños
| Marka | Porto-Muiños |
Unijne logo rolnictwa ekologicznego
Green Dot
V-Label (European Vegetarian Union)
Pochodzenie: Rolnictwo UE.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów