KAMIS
Chrupiący kurczak - panierka serowa
Najniższa cena: 3,95 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
sposób na chrupiące danie!
wystarcza na 450 g mięsa
Chrupiący kurczak - panierka serowa
Najniższa cena: 3,95 zł
Chrupiący kurczak - panierka czosnkowa
Najniższa cena: 3,95 zł
Panko - bułka tarta typu japońskiego (panierka)
Najniższa cena: 15,79 zł
Chrupiący schabowy - panierka klasyczna
Najniższa cena: 3,95 zł
Chrupiący kurczak - panierka paprykowa
Najniższa cena: 3,95 zł
Mieszanka do tempury (panierka do smażenia)
Najniższa cena: 7,99 zł
Chrupiący kurczak z papryką (panierka)
Chrupiący kurczak z czosnkiem (panierka)
Nuggetsy - panierka klasyczna
Panierka kukurydziana BIO bezglutenowa
Nacho cheese - panierka do kurczaka
Panierka kukurydziana
Chili crunch - panierka do kurczaka
Musztarda miodowa (łagodna)
Najniższa cena: 2,79 zł
Musztarda delikatesowa (łagodna)
Najniższa cena: 2,59 zł
Sól alpejska warzona drobnoziarnista jodowana
Najniższa cena: 3,25 zł
Musztarda czeska (słodko-ostra)
Najniższa cena: 2,79 zł
Mieszanka przyprawowa na grilla - do steków
Najniższa cena: 1,39 zł
14% taniej
Mieszanka do ogórków kwaszonych i małosolnych
Najniższa cena: 2,45 zł
19% taniej
Musztarda sarepska (ostra)
Najniższa cena: 2,59 zł
Mieszanka przyprawowa na grilla - pikantna
Najniższa cena: 1,39 zł
14% taniej
Przyprawa do jajek
Najniższa cena: 1,99 zł
Musztarda jalapeno (super ostra)
Najniższa cena: 3,19 zł
Musztarda bardzo ostra
Najniższa cena: 2,59 zł
Przyprawa do żurku i barszczu białego
Najniższa cena: 1,15 zł
0% taniej
Mieszanka przyprawowa na grilla - pikantna
Najniższa cena: 4,59 zł
13% taniej
Mieszanka przyprawowa na grilla - ziołowa
Najniższa cena: 4,59 zł
13% taniej
Mieszanka do ogórków konserwowych
Najniższa cena: 2,45 zł
19% taniej
Musztarda stołowa (łagodna)
Najniższa cena: 2,59 zł
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
ul. Chlebowa 14, 44-337 Jastrzębie-Zdrój, Polska
Prymat sp. z o.o., ul. Chlebowa 14, 44-337 Jastrzębie-Zdrój, Polska, Tel.: +48/32/47 33 833, www.prymatgroup.pl
Prymat
Marka | Prymat |
Dzięki starannie dobranym składnikom panier nadaje mięsom niepowtarzalny smak, aromat i wygląd. Jest bardzo wygodny w zastosowaniu, a więc pomaga zaoszczędzić czas podczas przygotowywania codziennych posiłków.
Tysiące przepisów znajdziesz na: DoradcaSmaku.pl
Przygotuj: - filet lub kawałki kurczaka - mleko lub wodę - olej do smażenia Sposób przygotowania: Zawartość opakowania wystarcza na ok. 450 g mięsa. 1. Pokrój umyty filet z kurczaka na kotlety lub przygotuj umyte kawałki kurczaka. Udka i podudzia z kurczaka przed panierowaniem ugotuj. 2. Zwilż filet lub kawałki w mleku bądź wodzie. 3. Dokładnie obtocz zwilżone filety lub kawałki w panierze. 4. Usmaż filet lub kawałki na rozgrzanym tłuszczu do uzyskania złocistego koloru.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00