KAMIS
Nuggetsy - panierka klasyczna

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
sposób na chrupiące danie!
wystarcza na 450 g mięsa
Nuggetsy - panierka klasyczna
Chrupiący kurczak - panierka czosnkowa
Chrupiący kurczak - panierka paprykowa
Chrupiący kurczak - panierka serowa
Chrupiący schabowy - panierka klasyczna
Chrupiący kurczak z czosnkiem (panierka)
Chrupiący kurczak z papryką (panierka)
Mieszanka do tempury (panierka do smażenia)
Cynamon mielony
Najniższa cena: 1,69 zł
Goździki całe
Papryka słodka mielona XL
Curry
Najniższa cena: 1,79 zł
Przyprawa do kebabu i gyrosa
Najniższa cena: 1,59 zł
Cebulka smażona
Najniższa cena: 8,99 zł
Przyprawa do ziemniaków
Najniższa cena: 1,79 zł
Suszone pomidory z czosnkiem i bazylią
Najniższa cena: 2,19 zł
Przyprawa do kurczaka
Najniższa cena: 1,59 zł
Przyprawa do kuchni meksykańskiej
Najniższa cena: 1,79 zł
34% taniej
Musztarda miodowa (łagodna)
Najniższa cena: 2,79 zł
Przyprawa do gulaszu i dań kuchni węgierskiej
Najniższa cena: 1,79 zł
Musztarda sarepska (ostra)
Najniższa cena: 2,59 zł
Przyprawa do indyka i dań z drobiu
Najniższa cena: 1,79 zł
Tzatziki - czosnkowa przyprawa do sosu
Najniższa cena: 1,79 zł
Przyprawa do kawy i deserów
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
ul. Chlebowa 14, 44-337 Jastrzębie-Zdrój, Polska
Prymat sp. z o.o., ul. Chlebowa 14, 44-337 Jastrzębie-Zdrój, Polska, Tel.: +48/32/47 33 833, www.prymatgroup.pl
Prymat
| Marka | Prymat |
Dzięki starannie dobranym składnikom panier nadaje mięsom niepowtarzalny smak, aromat i wygląd. Jest bardzo wygodny w zastosowaniu, a więc pomaga zaoszczędzić czas podczas przygotowywania codziennych posiłków.
Tysiące przepisów znajdziesz na: DoradcaSmaku.pl
Przygotuj: - filet lub kawałki kurczaka - mleko lub wodę - olej do smażenia Sposób przygotowania: Zawartość opakowania wystarcza na ok. 450 g mięsa. 1. Pokrój umyty filet z kurczaka na kotlety lub przygotuj umyte kawałki kurczaka. Udka i podudzia z kurczaka przed panierowaniem ugotuj. 2. Zwilż filet lub kawałki w mleku bądź wodzie. 3. Dokładnie obtocz zwilżone filety lub kawałki w panierze. 4. Usmaż filet lub kawałki na rozgrzanym tłuszczu do uzyskania złocistego koloru.