KAMIS
Nuggetsy - panierka klasyczna

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
sposób na chrupiące danie!
wystarcza na 450 g mięsa
Nuggetsy - panierka klasyczna
Chrupiący kurczak - panierka serowa
Chrupiący kurczak - panierka czosnkowa
Chrupiący schabowy - panierka klasyczna
Chrupiący kurczak - panierka paprykowa
Chrupiący kurczak z papryką (panierka)
Chrupiący kurczak z czosnkiem (panierka)
Mieszanka do tempury (panierka do smażenia)
Przyprawa do kuchni włoskiej
Przyprawa do dań z makaronu
Najniższa cena: 1,55 zł
Przyprawa do kawy i deserów
Mieszanka do ogórków konserwowych
Najniższa cena: 1,99 zł
Cynamon mielony
Czosnek suszony
Goździki całe
Ziele angielskie całe
Ziele angielskie mielone
Papryka słodka mielona XL
Kurkuma mielona
Tymianek suszony
Bazylia
Sól ziołowa
Liście laurowe suszone
Czosnek suszony XL
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
ul. Chlebowa 14, 44-337 Jastrzębie-Zdrój, Polska
Prymat sp. z o.o., ul. Chlebowa 14, 44-337 Jastrzębie-Zdrój, Polska, Tel.: +48/32/47 33 833, www.prymatgroup.pl
Prymat
| Marka | Prymat |
Dzięki starannie dobranym składnikom panier nadaje mięsom niepowtarzalny smak, aromat i wygląd. Jest bardzo wygodny w zastosowaniu, a więc pomaga zaoszczędzić czas podczas przygotowywania codziennych posiłków.
Tysiące przepisów znajdziesz na: DoradcaSmaku.pl
Przygotuj: - filet lub kawałki kurczaka - mleko lub wodę - olej do smażenia Sposób przygotowania: Zawartość opakowania wystarcza na ok. 450 g mięsa. 1. Pokrój umyty filet z kurczaka na kotlety lub przygotuj umyte kawałki kurczaka. Udka i podudzia z kurczaka przed panierowaniem ugotuj. 2. Zwilż filet lub kawałki w mleku bądź wodzie. 3. Dokładnie obtocz zwilżone filety lub kawałki w panierze. 4. Usmaż filet lub kawałki na rozgrzanym tłuszczu do uzyskania złocistego koloru.