HOUSE OF ASIA
Mieszanka do tempury (panierka do smażenia)
Najniższa cena: 5,79 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
sposób na chrupiące danie!
wystarcza na 450 g mięsa
Mieszanka do tempury (panierka do smażenia)
Najniższa cena: 5,79 zł
Nuggetsy - panierka klasyczna
Najniższa cena: 4,99 zł
Chrupiący kurczak - panierka serowa
Najniższa cena: 4,99 zł
Chrupiący kurczak - panierka czosnkowa
Najniższa cena: 4,99 zł
Chrupiący kurczak - panierka paprykowa
Najniższa cena: 4,99 zł
Panierka kukurydziana BIO bezglutenowa
Chrupiący schabowy - panierka klasyczna
Najniższa cena: 4,99 zł
Panko - bułka tarta typu japo ńskiego (panierka)
Chrupiący kurczak z papryką (panierka)
Chrupiący kurczak z czosnkiem (panierka)
Panierka kukurydziana
Przyprawa do kebabu i gyrosa
Najniższa cena: 1,59 zł
Curry
Najniższa cena: 1,59 zł
Przyprawa do kurczaka
Najniższa cena: 1,55 zł
Sól ziołowa
Najniższa cena: 1,59 zł
Przyprawa do ziemniaków
Najniższa cena: 1,59 zł
Przyprawa do kuchni meksykańskiej
Najniższa cena: 1,79 zł
Przyprawa do mięsa mielonego
Najniższa cena: 1,55 zł
Pieprz czarny grubo mielony
Najniższa cena: 1,79 zł
Przyprawa do rosołu BIO
Najniższa cena: 1,99 zł
Koperek suszony BIO
Najniższa cena: 1,99 zł
37% taniej
Sól czosnkowa (drobnoziarnista)
Najniższa cena: 1,59 zł
Przyprawa do gulaszu i dań kuchni węgierskiej
Najniższa cena: 1,69 zł
Przyprawa do kuchni włoskiej
Najniższa cena: 1,79 zł
Sól morska jodowana drobnoziarnista
Najniższa cena: 4,99 zł
Przyprawa do kurczaka pikantna
Najniższa cena: 1,55 zł
Tzatziki - czosnkowa przyprawa do sosu
Najniższa cena: 1,65 zł
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
ul. Chlebowa 14, 44-337 Jastrzębie-Zdrój, Polska
Prymat sp. z o.o., ul. Chlebowa 14, 44-337 Jastrzębie-Zdrój, Polska, Tel.: +48/32/47 33 833, www.prymatgroup.pl
Prymat
Marka | Prymat |
Dzięki starannie dobranym składnikom panier nadaje mięsom niepowtarzalny smak, aromat i wygląd. Jest bardzo wygodny w zastosowaniu, a więc pomaga zaoszczędzić czas podczas przygotowywania codziennych posiłków.
Tysiące przepisów znajdziesz na: DoradcaSmaku.pl
Przygotuj: - filet lub kawałki kurczaka - mleko lub wodę - olej do smażenia Sposób przygotowania: Zawartość opakowania wystarcza na ok. 450 g mięsa. 1. Pokrój umyty filet z kurczaka na kotlety lub przygotuj umyte kawałki kurczaka. Udka i podudzia z kurczaka przed panierowaniem ugotuj. 2. Zwilż filet lub kawałki w mleku bądź wodzie. 3. Dokładnie obtocz zwilżone filety lub kawałki w panierze. 4. Usmaż filet lub kawałki na rozgrzanym tłuszczu do uzyskania złocistego koloru.