KAMIS
Chrupiący kurczak - panierka serowa
Najniższa cena: 3,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
sposób na chrupiące danie!
wystarcza na 450 g mięsa
panier (mąka pszenna, woda, sól, drożdże, ekstrakt z papryki)
cebula
sól
jaja w proszku
kozieradka
kmin rzymski
nasiona kolendry
cynamon
kminek
imbir
goździk
pieprz czarny
Produkt może zawierać: mleko (łącznie z laktozą), soję, gorczycę, seler i orzeszki ziemne.
Wartość energetyczna | 466kJ | 6.00% | |
w 100 g: 1552 kJ / 367 kcal | |||
Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ/2000 kcal). |
Drożdże | Zawiera |
Wymiar liczbowy 90
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Saszetka |
Waga brutto 94
g
Chrupiący kurczak - panierka serowa
Najniższa cena: 3,99 zł
Chrupiący kurczak - panierka czosnkowa
Najniższa cena: 3,99 zł
Chrupiący kurczak - panierka paprykowa
Najniższa cena: 3,99 zł
Chrupiący kurczak z papryką (panierka)
Najniższa cena: 5,99 zł
25% taniej
Panierka do tempury
Najniższa cena: 16,99 zł
Nuggetsy - panierka klasyczna
Panierka kukurydziana BIO bezglutenowa
Musztarda miodowa (łagodna)
Najniższa cena: 2,79 zł
Musztarda sarepska (ostra)
Najniższa cena: 2,59 zł
Sos sałatkowy grecki (ziołowo-czosnkowy)
Musztarda czeska (słodko-ostra)
Najniższa cena: 2,79 zł
Musztarda delikatesowa (łagodna)
Najniższa cena: 2,59 zł
Musztarda stołowa (łagodna)
Najniższa cena: 2,59 zł
Musztarda bardzo ostra
Najniższa cena: 2,59 zł
Wanilia - laska
Najniższa cena: 14,99 zł
Papryka słodka mielona XL
Bazylia
Oregano suszone
Pieprz czarny ziarnisty
Pieprz czarny mielony
Liście laurowe suszone
Zioła prowansalskie
Tymianek suszony
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
ul. Chlebowa 14, 44-337 Jastrzębie-Zdrój, Polska
Prymat sp. z o.o., ul. Chlebowa 14, 44-337 Jastrzębie-Zdrój, Polska, Tel.: +48/32/47 33 833, www.prymatgroup.pl
Prymat
Marka | Prymat |
Dzięki starannie dobranym składnikom panier nadaje mięsom niepowtarzalny smak, aromat i wygląd. Jest bardzo wygodny w zastosowaniu, a więc pomaga zaoszczędzić czas podczas przygotowywania codziennych posiłków.
Tysiące przepisów znajdziesz na: DoradcaSmaku.pl
Przygotuj: - filet lub kawałki kurczaka - mleko lub wodę - olej do smażenia Sposób przygotowania: Zawartość opakowania wystarcza na ok. 450 g mięsa. 1. Pokrój umyty filet z kurczaka na kotlety lub przygotuj umyte kawałki kurczaka. Udka i podudzia z kurczaka przed panierowaniem ugotuj. 2. Zwilż filet lub kawałki w mleku bądź wodzie. 3. Dokładnie obtocz zwilżone filety lub kawałki w panierze. 4. Usmaż filet lub kawałki na rozgrzanym tłuszczu do uzyskania złocistego koloru.