Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Sos spaghetti Łowicz o smaku pomidorów, z dodatkiem cebuli i oregano. To produkt gotowy do spożycia, wystarczy tylko podgrzać. Smakiem przypomina sosy spotykane w typowo włoskich potrawach, jest mocno pomidorowy a zarazem idealnie doprawiony najlepszymi ziołami.
To bezkonkurencyjny dodatek do makaronów, oraz mięs, który pozwoli na wprowadzenie do naszej kuchni odrobiny włoskiej finezji i smaku w szybkim czasie.
Sos spaghetti Łowicz:
z 795 g pomidorów*
bez konserwantów
Polska Marka
*do wyprodukowania 500 g sosu użyto 795 g pomidorów
pomidory (159 g pomidorów użyto do wyprodukowania 100 g produktu)
cebula
cukier
przecier jabłkowy
skrobia modyfikowana kukurydziana
olej rzepakowy
sól
regulator kwasowości - kwas cytrynowy
zioła (w tym oregano (0,15 %))
przyprawy (w tym pieprz czarny)
ekstrakty przypraw
Może zawierać seler.
konserwanty | Nie zawiera |
Wymiar liczbowy 500
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Słoik |
Waga brutto 794
g
Średnia miara (e)
GTIN 05900397716254
Chroń przed światłem. Po otwarciu przechowuj w lodówce i spożyj w ciągu 48 godzin.
48
Przepis na spaghetti z marchewki Potrzebujesz: sos spaghetti Łowicz, 3 duże marchewki, tarty parmezan (ok. 10 g), listki świeżej bazylii. 1. Marchewki obierz i zetrzyj na tarce spiralnej lub użyj obieraczki do warzyw. 2. Wrzucić do osolonej wody na 2-3 min, odcedź. 3. Dodaj sos i podgrzej ok. 3 minuty. 4. Podawaj z parmezanem i listkami świeżej bazylii. Opakowanie sosu użyte w przepisie wystarczy do przygotowania dania dla 3 osób.
Łowicz
Marka | Łowicz |
Łowicz Samo najlepsze!
Przepisów szukaj na: Uwielbiam.pl Lubimy wegetarian