KANKA
Jogurt typu greckiego
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Jogurt grecki został wzbogacony o szczepy bakterii lactobacillus bulgaricus, które są typowe dla produktów mlecznych pochodzenia śródziemnomorskiego, a także krajów bliskiego wschodu. To właśnie one gwarantują nietuzinkowy smak oraz wysokie wartości odżywcze produktu. Jego gęsta, kremowa konsystencja sprawia, że nadaje się do przyrządzenia wielu potraw, jak choćby tradycyjnego sosu tzatziki, dipów, mizerii, sałatek, marynat mięsnych, deserów czy dań serwowanych z grilla. Alternatywa dla tłustego i niezdrowego majonezu. A to wszystko w wygodnym opakowaniu za przystępną cenę.
mleko, mleko w proszku, białka i pektyny- zagęstnik, emulgator- E471, kultury bakterii jogurtowych
Jogurt typu greckiego
Jogurt typu greckiego
Jogurt naturalny typu greckiego
Jogurt typu greckiego 0% naturalny
Jogurt naturalny typu greckiego (tł. 10%)
Jogurt naturalny typu greckiego light (tł. 3%)
Jogurt grecki light 4% bez laktozy
Jogurt grecki 10%
Jogurt grecki
Jogurt naturalny typu greckiego (tł.10%)
Jogurt naturalny typ grecki BIO
Jogurt naturalny typu greckiego light (tł. 3%)
Jogurt naturalny typu greckiego (tł.10%)
Zakres temperatury przechowywania: od 2°C do 6°C.