PIĄTNICA Skyr
Jogurt typu islandzkiego naturalny

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Jogurt grecki Kanka powstaje przez odsączenie serwatki i składa się jedynie ze śmietanki i bakterii. Ma kremową konsystencję, ponieważ zawiera więcej białka i tłuszczu niż naturalny. Jogurt typu greckiego może być zamiennikiem śmietany, jest równie gęsty, ale mniej kaloryczny. Sprawdzi się jako baza dressingu.
Jogurt typu greckiego Kanka kubek 400 g
Jogurt typu islandzkiego naturalny
Jogurt typu islandzkiego naturalny
Jogurt typu greckiego
Jogurt naturalny typu greckiego (tł. 10%)
Jogurt naturalny typu greckiego light 3%
Jogurt typu greckiego
Jogurt naturalny typu greckiego
Jogurt naturalny typu greckiego 0%
Jogurt naturalny typu greckiego 10%
Jogurt bałkański
Jogurt grecki 10%
Jogurt grecki
Jogurt grecki proteinowy Hercules
Owczy jogurt typu greckiego BIO
Jogurt grecki 10% tłuszczu BIO
Jogurt naturalny typ grecki BIO
Jogurt Skyr typu islandzkiego naturalny BIO
Mleko UHT bez laktozy (1,5% tł.)
Mleko UHT (1,5% tł.)
MLEKO UHT (3,2% tł.)
Mleko UHT bez laktozy (3,2% tł.)
Masło extra 82% tłuszczu
Jogurt naturalny
Jogurt naturalny bez laktozy
Twaróg półtłusty
Twaróg tłusty
Twaróg chudy
Ser żółty Edamski ( plastry)
Ser żółty Gouda ( plastry)
Ser żółty szwajcarski ( plastry)
Jogurt naturalny
Śmietana (18% tł.)
Śmietana (12% tł.)
Przechowywać w temperaturze od 2°C do 8°C. Po otwarciu opakowania przechowywać w warunkach chłodniczych i spożyć w ciągu 12 godzin.
Termin przydatności do spożycia jest jednocześnie numerem partii.
Należy spożyć do: data podana w górnej części opakowania.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów