PIĄTNICA
Jogurt naturalny typu greckiego 0%
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Jogurt grecki Kanka powstaje przez odsączenie serwatki i składa się jedynie ze śmietanki i bakterii. Ma kremową konsystencję, ponieważ zawiera więcej białka i tłuszczu niż naturalny. Jogurt typu greckiego może być zamiennikiem śmietany, jest równie gęsty, ale mniej kaloryczny. Sprawdzi się jako baza dressingu.
Jogurt typu greckiego Kanka kubek 400 g
Jogurt naturalny typu greckiego 0%
Jogurt typu greckiego
Jogurt naturalny typu greckiego (tł. 10%)
Jogurt naturalny typu greckiego light 3%
Jogurt typu islandzkiego naturalny
Jogurt grecki
Jogurt grecki 10%
Jogurt typu greckiego
Jogurt naturalny typu greckiego 10%
Jogurt typu islandzkiego naturalny
Jogurt naturalny typu greckiego
Jogurt bałkański
Jogurt grecki proteinowy Hercules
Jogurt naturalny typ grecki BIO
Jogurt Skyr typu islandzkiego naturalny BIO
Śmietana (12% tł.)
Śmietana (18% tł.)
Jogurt naturalny
Twaróg półtłusty
Twaróg chudy
Twaróg tłusty
Jogurt naturalny
Mleko UHT bez laktozy (3,2% tł.)
Mleko UHT bez laktozy (1,5% tł.)
Mleko UHT (1,5% tł.)
MLEKO UHT (3,2% tł.)
Masło extra 82% tłuszczu
Ser żółty szwajcarski ( plastry)
Ser żółty Gouda ( plastry)
Ser żółty Edamski ( plastry)
Kefir naturalny 2%
Przechowywać w temperaturze od 2°C do 8°C. Po otwarciu opakowania przechowywać w warunkach chłodniczych i spożyć w ciągu 12 godzin.
Termin przydatności do spożycia jest jednocześnie numerem partii.
Należy spożyć do: data podana w górnej części opakowania.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów