KANKA
Kefir naturalny 2%

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kefir tradycyjny rodzinny Robico to wysokiej jakości produkt mleczny fermentowany przy pomocy kultur bakterii i drożdży kefirowych. Swój niepowtarzalny, lekko kwaskowaty smak i gładką konsystencję zawdzięcza termostatowej metodzie produkcji.
Produkcja kefiru Robico polega na tym, że cały proces fermentacji i dojrzewania zachodzi oddzielnie w każdej butelce. Najpierw mleko zaszczepiane jest odpowiednimi kulturami bakterii, następnie nalewane jest do butelek, tam dojrzewa w odpowiedniej temperaturze, na końcu jest proces chłodzenia. Dopiero wtedy produkt jest gotowy do spożycia. Dzięki temu procesowi kefir Robico jest wyjątkowy nie tylko ze względu na swój smak, ale również gęstą konsystencję. Łagodny efekt musowania natomiast uzyskuje się dzięki zawartości dwutlenku węgla wytworzonego w czasie procesu fermentacji. Kefir Robico to kefir w czystej postaci, a w jego skład wchodzi tylko mleko i żywe kultury drobnoustrojów kefirowych, nie zawiera dodatku mleka w proszku.
Kefir korzystnie wpływa na funkcjonowanie organizmu – reguluje przemianę materii, zwiększa przyswajanie wapnia i białka, wspomaga obniżenie poziomu cholesterolu i ciśnienia tętniczego we krwi.
Kefir Robico – doskonała baza do deserów:

Kefir naturalny 2%
Ayran - napój w stylu tureckim na bazie jogurtu
Najniższa cena: 3,69 zł
Kefir bez laktozy z probiotykiem 1,5%
Kefir tradycyjny 1,5%
Kefir tradycyjny 2,0% (w szkle)
Kefir naturalny BIO
Kefir naturalny 2%
Ayran - napój turecki na bazie mleka fermentowanego
Kefir Łowicki
Kefir tradycyjny rodzinny 1,5%
Kefir naturalny BIO
Ayran - napój turecki (na bazie mleka fermentowanego)
Ayran napój na bazie jogurtu z solą
Kefir kozi gęsty BIO
Kefir naturalny
Kefir mango
Kefir truskawka
Kefir pitny naturalny
Kefir naturalny
Kefir naturalny
Kefir naturalny
Kefir luksusowy
Kefir luksusowy
Kefir sokólski
Kefir bez laktozy z probiotykiem 1,5%
Kefir tradycyjny 1,5%
Maślanka naturalna
Kefir tradycyjny 2,0% (w szkle)
Kefir tradycyjny 1,5%
Wstrząsnąć przed spożyciem
Temperatura przechowywania: od 2°C do 8°C
Min. temp. °C 2
Maks. temp. °C 8
ul. Hoża 66/68 00-682 Warszawa
Wyprodukowano dla FZZPM w Polsce Zakładu Usług Handlowych ROBICO ul. Hoża 66/68 00-682 Warszawa przez Okręgową Spółdzielnię Mleczarską - Proszkownię Mleka w Krośniewicach ul. Łęczycka 38 99-340 Krośniewice Oddział Niedrzew 99-306 Łanięta
Robico
| Marka | Robico |
Jest wytwarzany zgodnie z tradycyjną recepturą. Proces jego dojrzewania i fermentacji zachodzi osobno w każdej zamkniętej butelce.
Ten smak Robicolosalną różnicę
wielka orkiestra świątecznej pomocy Program Policz się z cukrzycą WW 0,46 WB 0,12 WT 0,14 WBT 0,26
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów