ROBICO
Kefir tradycyjny 1,5%

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kefir naturalny Kanka powstaje podczas naturalnego procesu fermentacji z udziałem bakterii mlekowych. Zawiera 2% tłuszczu, ma niski indeks glikemiczny i mało kalorii. Kefir ma świetne właściwości odżywcze, jest naturalnym probiotykiem, zawiera dużo białka i wapnia, ponadto doskonale nawadnia organizm podczas upałów czy wysiłku.
Kefir naturalny 2% tłuszczu Kanka 400 g

Kefir tradycyjny 1,5%
Kefir bez laktozy z probiotykiem 1,5%
Kefir naturalny BIO
Kefir Łowicki
Kefir naturalny 2%
Ayran - napój w stylu tureckim na bazie jogurtu
Najniższa cena: 3,69 zł
Kefir naturalny 2%
Kefir tradycyjny 2,0% (w szkle)
Ayran - napój turecki na bazie mleka fermentowanego
Kefir tradycyjny rodzinny 1,5%
Kefir naturalny BIO
Ayran - napój turecki (na bazie mleka fermentowanego)
Ayran napój na bazie jogurtu z solą
Kefir kozi gęsty BIO
Kefir luksusowy
Kefir naturalny
Kefir truskawka
Kefir naturalny
Kefir mango
Kefir naturalny
Kefir pitny naturalny
Kefir naturalny
Kefir luksusowy
Kefir sokólski
Jogurt typu greckiego
Ser żółty szwajcarski ( plastry)
Jogurt naturalny
Ser żółty Gouda ( plastry)
Twaróg półtłusty
Śmietana (12% tł.)
Ser żółty Edamski ( plastry)
Twaróg chudy
Twaróg tłusty
Kefir naturalny 2%
Jogurt naturalny bez laktozy
Mleko UHT (1,5% tł.)
MLEKO UHT (3,2% tł.)
Mleko UHT bez laktozy (3,2% tł.)
Mleko UHT bez laktozy (1,5% tł.)
Śmietana (18% tł.)
Przechowywać w temperaturze od 0°C do +8°C. Chronić przed światłem.Po otwarciu opakowania przechowywać nie dłużej niż 24 godziny w temperaturze od 0°C do +8°C.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów