ROBICO
Kefir tradycyjny (1,5% tł.)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kefir naturalny Milko jest doskonałym dodatkiem do dań obiadowych i bazą, którą można wykorzystać do przygotowania deserów. Równie dobrze smakuje sam. W gorące dni schłodzony zapewni orzeźwienie, zimą natomiast polecany w temperaturze pokojowej.
Kefir naturalny Milko powstaje w specyficznym procesie fermentacji. Dzięki temu zawiera witaminy i ważne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu biotyny białka oraz wapń. Jest także bogaty w unikalne bakterie, które uzupełniają mikroflorę bakteryjną i poprawiają trawienie.
Kefir naturalny Milko:
mleko
żywe kultury bakterii kefirowych
naturalny
Wymiar liczbowy 330
Jednostka (specyficzna) | Mililitrów |
Kraj pochodzenia | Polska |
Typ | Karton |
Waga brutto 374
ml
2
Opakowanie zawiera 2 sugerowane porcje produktu.
inne
polski
Kefir tradycyjny (1,5% tł.)
Kefir bez laktozy (1,5% tł.) z probiotykiem
Kefir tradycyjny (1,5% tł.)
Kefir naturalny BIO
Kefir naturalny ( 2% tł.)
Kefir naturalny
Kefir naturalny
Kefir naturalny ( 2%tł.)
Kefir luksusowy
Kefir tradycyjny (2,0% tł.) w szkle
Kefir Łowicki
Kefir naturalny
Kefir tradycyjny rodzinny (1,5% tł.)
Kefir pitny naturalny
Kefir luksusowy
Kefir kozi BIO
Kefir owczy BIO
Kefir sokólski
Jogurt pitny naturalny
Jogurt pitny truskawkowy
Jogurt pitny czerwona pomarańcza
Jogurt pitny żurawinowy
Jogurt pitny morelowy
Jogurt pitny wiśniowy
Maślanka truskawkowa
Maślanka naturalna
Kefir naturalny
Wstrząsnąć przed spożyciem.
Przechowywać w temperaturze od 0°C do +8°C. Chronić przed światłem. Po otwarciu opakowania przechowywać nie dłużej niż 24 godziny w temperaturze od 0°C do +8°C.
Min. temp. °C 0
Maks. temp. °C 8
Oddział Zakład Produkcji Mleczarskiej w Mrągowie ul. Kormoranów 1, 11-700 Mrągowo
FSC - Mieszany, Tektura, FSC C014047 Tetra Pak wybiera FSC
Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie Oddział Zakład Produkcji Mleczarskiej w Mrągowie ul. Kormoranów 1, 11-700 Mrągowo www.mlekpol.com.pl www.facebook.com/mlekpol
Milko
Marka | Milko |
FSC
Wyprodukowano w Polsce