GRZYBKI
Bułka ciabatta

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Lekka bułka z włoskim rodowodem produkowana metodą naturalnej fermentacji ciasta.
Ciabatta, to tradycyjny włoski wypiek, który PUTKA przygotowuje za pomocą metody naturalnej fermentacji ciasta. Do jej produkcji wykorzystywana jest doskonałej jakości mąka pszenna. Dzięki zachowaniu tradycyjnych receptur i sposobów wypiekania, bułka jest finezyjnie chrupiąca na wierzchu i niezwykle delikatna w środku. Lekka a zarazem bardzo aromatyczna doskonale sprawdzi się w Twojej kuchni. Będzie doskonałym wyborem zarówno na śniadanie, drugie śniadanie, jak i podwieczorek, czy kolację. A ponieważ doskonale komponuje się niemal ze wszystkim, możesz stworzyć różne kompozycje smakowe.
Bułka ciabatta
Ciabatta żytnia
Bułka Sznytka
Bułka Kajzerka
Bułka Grahamka słonecznikowa
Bułka tarta
Chleb Sitkowy
Chleb żytni
Chleb Wileński
Chleb Pasterski
Bułka Wrocławska
Bułka Wrocławska - krojona
Bułka Grahamka
Chleb graham
Bułka Orkiszowa
Bułka Rustiko
Szarlotka
Chleb Włoski z oliwkami
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów