PRYMAT
Przyprawa do kebabu i gyrosa
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Sól zmiękczająca mięso Kotanyi to produkt, który odmieni Twoją dotychczasową kuchnię. Nie potrzebujesz już żadnej wiedzy kulinarnej ani specjalnych produktów, aby sprawić by mięso miało idealny smak. Sól znanej firmy sprawi, że mięso będzie nie tylko idealnie przyprawione, ale również mięciutkie i soczyste.
Sól zmiękczająca mięso Kotanyi idealnie sprawdzi się w różnego rodzaju stakach, sznycli, kotletów oraz wielu innych dań, które tak często pojawiają się w polskiej kuchni. W składzie sól jodowana, a także cytryna podbijająca smak.
Sól zmiękczająca mięso Kotanyi - cechy produktu:
100 % naturalny smak
Przyprawa do kebabu i gyrosa
Przyprawa do mięsa mielonego
Harissa - mieszanka przypraw
Przyprawa do mięsa mielonego
Przyprawa do mięsa wieprzowego
Przyprawa do gulaszu i dań kuchni węgierskiej
Przyprawa do żeberek z miodem
Przyprawa do karkówki
Przyprawa do wołowiny
Przyprawa do karkówki
Przyprawa do mięs (bez glutaminianu sodu)
Przyprawa do mięs z brazylijskim różowym pieprzem (bez dodatku soli)
Tymianek suszony XXL
Chili w płatkach (extra mocne)
Chili jalapeno (kruszone)
Papryka słodka mielona
Pieprz kolorowy cały
Papryka wędzona słodka (mielona)
Papryka wędzona ostra (mielona)
Kolendra (liście)
Kmin rzymski mielony
Umami - mieszanka przyprawowa
Kolendra mielona
Zioła toskańskie
Cynamon mielony
Kardamon mielony
Pieprz czarny ziarnisty
Pieprz czarny mielony
Przyprawa do słodkich ziemniaków (batatów)
Wyłącznie do stosowania w warunkach domowych, nie należy stosować do celów komercyjnych.
Przechowywać w suchym miejscu.
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7, 02-366 Warszawa
KOTÁNYI GmbH, A-2120 Wolkersdorf, PF 66, Austria dla Kotányi Polonia Sp. z o.o., ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7, 02-366 Warszawa, www.kotanyi.com, info.pl@kotanyi.com
Kotányi
Marka | Kotányi |
Kotányi Zainspiruj się szeroką ofertą naturalnych ziół i przypraw! Kotányi - austriacka rodzinna firma - oferuje wyłącznie najwyższej jakości składniki, naturalny smak i bogaty aromat. Więcej przepisów znajdziesz na www.kotanyi.com. Kotányi, tradycja od ponad 140 lat.
Zakaz wykorzystywania do celów komercyjnych.
Marynowana karkówka Dla 4 osób: 4 kawałki karkówki, 2 płaskie łyżeczki Soli zmiękczającej mięso Kotányi, 400 ml wody, 2 liście laurowe, 10 ziaren czarnego pieprzu, 1 szczypta tymianku, 2 posiekane ząbki czosnku, olej słonecznikowy. Przygotowanie: Rozpuść sól zmiękczającą do mięsa w misce z wodą i dodaj wszystkie przyprawy. Włóż kawałki mięsa i przykryj miskę. Marynuj w lodówce przez całą noc. Starannie osusz kawałki karkówki ręcznikiem kuchennym i przypraw je do smaku. Rozgrzej olej na patelni, a następnie dobrze przysmaż mięso z obu stron.