Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Ekologiczna tapioka pozyskiwana jest z bulw korzeniowych manioku.
Nie posiada charakterystycznego smaku i zapachu, w związku z czym nie zmienia smaku potraw.
Polecamy do wypieku placków, chleba, ciast, ciasteczek.
Można ją dodać do kisieli, budyni, puddingów, przetworów mlecznych i owocowych.
Doskonała również jako zagęszczacz do zup, sosów, musów.
Kraj pochodzenia składników: Chiny
produkt bezglutenowy
ekologiczna tapioka (skrobia z manioku) 100 %
Bezglutenowy
Organiczne
Wymiar liczbowy 400
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Kambodża |
Typ | Torebka |
Waga brutto 408
g
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Unijne logo rolnictwa ekologicznego - PL-EKO-07, Rolnictwo spoza UE
Bio Planet
Marka | Bio Planet |
Unijne logo rolnictwa ekologicznego
Tapioka nie posiada charakterystycznego smaku i zapachu, w związku z czym nie zmienia smaku potraw. Polecamy do wypieku placków, chleba, ciast, ciasteczek. Można ją dodać do kisieli, budyni, puddingów, przetworów mlecznych i owocowych.
Przepisy: gotuj w stylu eko.pl
Kraj pochodzenia: Kambodża