PRIPRAVKA
Żeberka (przyprawa grillowa z wędzonymi pomidorami)

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Pikantna mieszanka przyprawowa jest kompozycją suszonych ziół, przypraw i warzyw, doskonale wzbogacającą dania mięsne przygotowane na ruszcie lub patelni.
bez dodatku substancji konserwujących
bez dodatku glutaminianu sodu
Żeberka (przyprawa grillowa z wędzonymi pomidorami)
Sycylijska ryba (przyprawa grillowa z sokiem z limonki)
Stek po teksańsku (przyprawa grillowa z pieprzem syczuańskim)
Przyprawa do szaszłyków z rozmarynem i czosnkiem (bez dodatku soli)
Skrzydełka meksykańskie (przyprawa grillowa z sokiem pomarańczowym)
Przyprawa do kurczaka złocista
Przyprawa do bigosu
Przyprawa do kurczaka po staropolsku
Przyprawa do kawy i deserów
Przyprawa do kuchni włoskiej
Przyprawa do dań z makaronu
Najniższa cena: 1,55 zł
Mieszanka do ogórków konserwowych
Najniższa cena: 1,99 zł
Cynamon mielony
Bazylia
Curry
Kurkuma mielona
Ziele angielskie całe
Ziele angielskie mielone
Papryka ostra mielona
Papryka słodka mielona
Papryka słodka mielona XL
Gałka muszkatołowa mielona
Przyprawa do kebabu i gyrosa
Przyprawa do barszczu czerwonego i dań z buraków
Przechowywać zamknięte w suchym i zacienionym miejscu.
ul. Chlebowa 14 44-337 Jastrzębie-Zdrój Polska
Prymat Sp. z o.o. ul. Chlebowa 14 44-337 Jastrzębie-Zdrój Polska
Prymat
| Marka | Prymat |
Warto wiedzieć Podczas marynowania mięs na grilla większe kawałki oraz te ze skórą warto ponakłuwać widelcem. Ułatwi to wchłanianie się marynaty w głąb mięsa.
bez dodatku substancji konserwujących
Chrupiące grillowane skrzydełka Składniki: - 20 dużych skrzydełek z kurczaka, - świeża kolendra do dekoracji. Marynata: - 2 łyżki przyprawy Grill pikantny Prymat, - 3 łyżki miodu, - 3 łyżki sosu sojowego, - 1 łyżka startego świeżego imbiru, - 1 drobno posiekana papryczka chili bez pestek - 2 łyżki soku z cytryny. Przygotowanie: Wszystkie składniki marynaty dokładnie wymieszać. Umyte i oczyszczone skrzydełka naciąć na zgięciu, zamarynować i odstawić na ok. 4-6 godzin do lodówki. Tak przygotowane skrzydełka grillować ok. 30 min, od czasu do czasu obracając. Skropić sokiem z cytryny i udekorować listkami świeżej kolendry. Więcej przepisów na: www.DoradcaSmaku.pl
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów