GRYCAN
Lody Czekoladowe

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
jakość gwarantuję osobiście - Z. Grycan
orzeźwiające z płatkami czekolady
bez glutenu
Lody Czekoladowe
Lody Czekoladowe
Lody Bakaliowe
Lody Waniliowe
Lody Śmietankowe
Lody Truskawkowe
Lody Pistacjowe
Lody Bakaliowe
Lody śmietankowe z pistacjami i sosem pistacjowym
Lody śmietankowe z sosem karmelowym
Sorbet z truskawek
Sorbet z mango
Sorbet z malin
Lody Mięta z czekoladą
Lody Cafe Latte
Sorbet z mango i marakui
Lody słony karmel
Temperatura przechowywania nie wyższa niż -18°C. Lody rozmrożone nie mogą być ponownie zamrażane.
Maks. temp. °C -18
ul. Kwitnącej Wiśni 2, 05-462 Majdan, Polska
Zawartość netto: 620 g
Lodziarnie Firmowe Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. ul. Kwitnącej Wiśni 2, 05-462 Majdan, Polska +48 22 780 41 80 www.grycan.pl
Grycan
| Marka | Grycan |
Lody Grycan Miętowe z płatkami ciemnej czekolady w dużym, familijnym opakowaniu. Tworzone są z naturalnych składników z dbałością o najdrobniejsze szczegóły, w oparciu o tradycyjną recepturę udoskonalaną przez pokolenia rodziny cukierników. Aby podkreślić smak, do ich produkcji użyto prawdziwej, szlachetnej czekolady w kruchych płatkach. Teraz możesz poczuć swój ulubiony, orzeźwiający miętowy smak o każdej porze dnia i roku - zawsze, kiedy masz ochotę na coś naprawdę pysznego!
Grycan Lody od pokoleń
Jaki jest sekret naszych lodów? Już od ponad stu lat nasza rodzina zajmuje się produkcją lodów - mój dziadek Grzegorz Grycan opracował własną recepturę. Mijają pokolenia, a my ciągle stosujemy jego przepisy. Jako mistrz cukiernictwa próbuję dodać do tej rodzinnej tradycji coś swojego - realizować własne pomysły, które pozwolą zapisać kolejną kartę w księdze historii „Lodów od pokoleń". Osobiście dołożę wszelkich starań, aby cieszyli się Państwo lodami najwyższej jakości. W naszych Lodziarniach Firmowych znajdą Państwo niezwykłe smaki, którymi można się delektować do woli. Ciepła atmosfera, aromat świeżo parzonej kawy i zapach domowego ciasta sprzyjają spotkaniom, do celebrowania których serdecznie zapraszam. Z. Grycan