APETINA
Ser Mozzarella tarty
Najniższa cena: 10,69 zł
25% taniej
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Mozarella Galbani to klasyczny włoski produkt, po który często sięgają Włosi, tworząc swoje niesamowite, pyszne dania. Produkt ma postać wiórek, co znacznie ułatwia jego dozowanie oraz wykorzystywanie do wielu potraw (zwłaszcza tych serwowanych na ciepło, bo daje gwarancję równomiernego rozprowadzenia roztopionego sera). Mozzarella Galbani będzie świetnym dodatkiem do sałatek, makaronów, zapiekanek, lasagne a także pizzy, tostów i kanapek. Ser włoski Galbani nie ma w swoim składzie konserwantów, za to zawiera czterokrotnie więcej wapnia niż klasyczny twaróg. Mozzarella jest również znana ze swoich właściwości wspomagających odchudzanie. Jest lekka, pyszna, uniwersalna i pasująca do wielu dań, nie tylko tych spod znaku kuchni włoskiej.
mleko
skrobia ziemniaczana
sól
bakterie fermentacji mlekowej
podpuszczka mikrobiologiczna
Produkt odpowiedni dla wegetarian
Wymiar liczbowy 150
Opakowanie | Nadające się do recyklingu |
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Zgrzewane |
Waga brutto 202
g
Średnia miara (e)
angielski
estoński
łotewski
litewski
polski
rumuński
inne
Ser Mozzarella tarty
Najniższa cena: 10,69 zł
25% taniej
Ser Mozzarella (tarty)
Ser Mozzarella (tarty)
Szynka prosciutto crudo
Najniższa cena: 13,45 zł
Salami Milano
Najniższa cena: 12,59 zł
1% taniej
Mortadella
Najniższa cena: 10,45 zł
Szynka dojrzewająca prosciutto di Parma DOP
Najniższa cena: 16,99 zł
Ser Mozzarella light (kulka)
Ser Mozzarella (kulka)
Ser Mozzarella (mini kulki)
Ser Ricotta
Ser Mascarpone
Szynka affettati prosciutto cotto
Salame Spianata
Antipasto Misto
Ser Mascarpone o smaku waniliowym
Zalecane spożycie po obróbce termicznej.
Przechowywać w temperaturze od +2ºC do +6ºC Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych nie dłużej niż 3 dni.
Min. temp. °C 2
Maks. temp. °C 6
Pakowano w atmosferze ochronnej.
Galbani
Marka | Galbani |
Wyprodukowano w Polsce. Cyfra (-1-) lub (-2-) przy dacie minimalnej trwałości oznacza znak weterynaryjny zakładu paczkującego.