OSM ŁOWICZ
Masło extra
Najniższa cena: 6,99 zł
29% taniej

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Najlepszy makaron produkowany jest z twardej odmiany pszenicy o nazwie durum. Uzyskuje się z niej semolinę, która następnie służy do wytwarzania makaronu. Podczas gotowania makaron z semoliny nie rozgotowuje się i zachowuje kształt. Ma naturalny, lekko bursztynowy odcień. Dzięki swojej strukturze nie wchłania zbyt dużej ilości sosu, a jednocześnie doskonale się z nim łączy. Ponadto makaron z semoliny charakteryzuje się niskim indeksem glikemicznym, co sprawia, że dłużej uwalnia energię i utrzymuje uczucie sytości.
Masło extra
Najniższa cena: 6,99 zł
29% taniej
Barszcz czerwony (z buraków uprawianych w Polsce)
Najniższa cena: 7,99 zł
Zupa barszcz czerwony
Sok 100% Pomarańcza
Najniższa cena: 6,99 zł
Woda mineralna niegazowana
Niegazowany woda źródlana
Najniższa cena: 17,94 zł
Soczysta Szynka 100% mięsa bez konserwantów
Najniższa cena: 5,99 zł
Świeże Ciasto francuskie XXL
Najniższa cena: 6,55 zł
Sok 100% Jabłko
Ser Mozzarella (kulka)
Parówki 100% mięsa z szynki bez konserwantów
Najniższa cena: 6,99 zł
Ser Królewski (plastry)
Chusteczki higieniczne w kartoniku 200 szt.
Najdłuższy ręcznik papierowy
Śmietanka kremówka 30%
Mocny Gaz Woda źródlana
Najniższa cena: 17,94 zł
Mocny Gaz Woda źródlana
Goździki całe
Serek wiejski lekki
Napój gazowany
Najniższa cena: 6,99 zł
29% taniej
Ręcznik kuchenny wielofunkcyjny 2 szt.
Szynka eksportowa
Najniższa cena: 5,29 zł
Ser Mascarpone
Ser Mozzarella (tarty)
Mąka puszysta - Tortowa (typ 450)
Najniższa cena: 3,99 zł
Papier toaletowy 8 rolek
Powidła ze śliwki węgierki
Najniższa cena: 6,89 zł
Kefir tradycyjny 1,5%
Ręcznik papierowy Mega Dłuuugi biały 2 rolki
Najniższa cena: 7,09 zł
Śliwki suszone
Najniższa cena: 8,69 zł
Ocet spirytusowy (10%)
Najniższa cena: 4,89 zł
Kabanosy drobiowe bezglutenowe
Najniższa cena: 6,49 zł
Kakao (extra ciemne)
Serek homogenizowany z laską wanilii
Parówki Dobrusie 100% mięsa bez konserwantów
Napój gazowany
Najniższa cena: 6,95 zł
Woda mineralna gazowana
Jaja kurze z wolnego wybiegu BEZ GMO (rozmiar M) - 10 szt.
Najniższa cena: 12,99 zł
Woda mineralna delikatnie gazowana
Filet ze schabu wieprzowego plastry
Cena przed obniżką: 14,99 zł
Ser Feta D.O.P.
Najniższa cena: 11,99 zł
25% taniej
Majonez napoleoński
Ser Mozzarella (tarty)
Papier toaletowy - 8 rolek
Najniższa cena: 7,99 zł
Sok 100% Multiwitamina
Czekolada mleczna Alpine Milk
Ser kozi (plastry)
Papier do pieczenia w arkuszach 38x42cm 16 szt.
Najniższa cena: 5,59 zł
Papier toaletowy 16 rolek
Jogurt naturalny typu greckiego (tł. 10%)
Najniższa cena: 5,15 zł
30% taniej
Orzechy włoskie
Ser Mascarpone
Mąka puszysta - Luksusowa (typ 550)
Najniższa cena: 3,99 zł
Polędwiczki z piersi kurczaka ze ścięgnem (400g-600g)
Mleko świeże bez laktozy 2,0%
Śmietanka tortowa łowicka 36%
Jogurt naturalny 2%
Ogórki kiszone (folia)
Najniższa cena: 9,99 zł
Kabanosy wieprzowe bezglutenowe
Makaron penne rigate (pióra nacinane)
Najniższa cena: 5,19 zł
Makaron Spaghetti Integrale - spaghetti pełnoziarniste
Najniższa cena: 5,99 zł
Makaron Fusilli Integrale - świderki pełnoziarniste
Najniższa cena: 5,99 zł
Makaron Pappardelle - wstążka 12 mm
Najniższa cena: 6,99 zł
Makaron Cannelloni - duża rurka
Pomidory koktajlowe
Przecier pomidorowy śródziemnomorski
Najniższa cena: 6,99 zł
Makaron Corals - kolanko
Mąka durum do pizzy chrupiącej
Oliwa z oliwek extra virgin
Pomidory w kawałkach
Makaron Fidellini - nitka
Passata z żółtych pomidorów
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
Składniki: 100g mąki do makaronu Primo Gusto, odrobina ciepłej wody, opcjonalnie łyżka oliwy Extra Virgin. Przygotowanie: Na stolnicy utwórz kopczyk z mąki z dołkiem w środku i zalej odrobiną ciepłej wody (możesz dodać również oliwę Extra Virgin). Wyrabiaj ciasto aż stanie się twarde i gładkie. Następnie odstaw na około 30 minut przykryte ściereczką. Rozwałkuj lekko przesypane mąką ciasto do grubości około pół milimetra i zwiń w rulon. Następnie pokrój w odpowiedniej szerokości paski, aby uzyskać preferowaną formę makaronu. Tak przygotowany makaron gotuj w osolonej wodzie przez około 3 minuty. Możesz go również zasuszyć.
Ul. Annopol 4A, 03-236 Warszawa, Polska
Produkt pakowany w atmosferze ochronnej.
Wyprodukowano i zapakowano dla: MELISSA KIKIZAS FOOD PRODUCTS S.A. 1 Vionos str., 10443, Athens, Greece Tel: (+30)210 5190180, Fax: (+30)210 5190242 www.melissa-kikizas.gr
ATLANTA A.M. Sp. z o.o., Ul. Annopol 4A, 03-236 Warszawa, Polska, www.atlanta-am.pl
Primo Gusto
| Marka | Primo Gusto |
Green Dot
Prawdziwy Włoski makaron Al Dente Najlepszy makaron produkowany jest z twardej odmiany pszenicy o nazwie durum. Uzyskuje się z niej semolinę, która następnie służy do wytwarzania makaronu. Podczas gotowania makaron z semoliny nie rozgotowuje się i zachowuje kształt. Ma naturalny, lekko bursztynowy odcień. Dzięki swojej strukturze nie wchłania zbyt dużej ilości sosu, a jednocześnie doskonale się z nim łączy. Ponadto makaron z semoliny charakteryzuje się niskim indeksem glikemicznym, co sprawia, że dłużej uwalnia energię i utrzymuje uczucie sytości. Makaron jajeczny czy bezjajeczny? Semolina dzięki swoim naturalnym właściwościom jest najlepszą mąką do wyrobu makaronu. Makaron wytworzony z semoliny nie wymaga użycia jaj, a ich zastosowanie zależy od przepisu i własnych preferencji.
Znajdź nas na Facebook
Przepis na włoskie wstążki Składniki (jedna porcja): - 100 g mąki do makaronu Primo Gusto - odrobina ciepłej wody - opcjonalnie łyżka oliwy Extra Virgin Przygotowanie: Na stolnicy utwórz kopczyk z mąki z dołkiem w środku i zalej odrobiną ciepłej wody (możesz dodać również oliwę Extra Virgin). Wyrabiaj ciasto aż stanie się twarde i gładkie. Następnie odstaw na około 30 minut przykryte ściereczką. Rozwałkuj lekko przesypane mąką ciasto do grubości około pół milimetra i zwiń w rulon. Następnie pokrój w odpowiedniej szerokości paski, aby uzyskać preferowaną formę makaronu. Tak przygotowany makaron gotuj w osolonej wodzie przez około 3 minuty. Możesz go również zasuszyć. - Tagliatelle (8 mm szerokości) - klasycznie podawane z sosem bolognese z dodatkiem parmezanu, ale również idealne do wszelkich gęstych sosów z wołowiny, cielęciny, wieprzowiny. - Fettuccine (6 mm szerokości) - komponowane głównie z lekkimi i średnimi sosami (pomidorowe, kremowe w zależności od upodobań). Najczęściej spotykane w towarzystwie sosu Alfredo. - Pappardelle (2-3 cm szerokości) - doskonale łączy się z każdym rodzajem sosu, jednak najczęściej podawane jest z ciężkimi sosami na bazie dziczyzny lub owocami morza. Użycie jajka nadaje mu puszystości.
Wyprodukowano i zapakowano we Włoszech. Pochodzenie pszenicy: z UE oraz spoza UE.