FROSTA
Warzywa na patelnię klasyczne
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Mieszanka warzywna z pieczarkami i ziemniakami podsmażanymi na oleju słonecznikowym i pieczarkami. Produkt głęboko mrożony.
Proste Historie to gotowanie z kilku składników połączonych w pyszne domowe danie. To wiele produktów i smacznych pomysłów na wspaniały, 3-daniowy obiad: zupę, drugie danie i deser.
Prostymi Historiami dzielimy się codziennie przy wspólnym stole. Poznaj jedną z nich.
produkt bezglutenowy
z plastrami cebuli i złocistymi talarkami
gotowe w 10 minut
Warzywa na patelnię klasyczne
Warzywa na patelnię po polsku bezglutenowe
Warzywa na patelnię po hiszpańsku bezglutenowe
Warzywa na patelnię orientalne bezglutenowe
Warzywa na patelnię klasyczne bezglutenowe
Warzywa na patelnię po włosku bezglutenowe
Warzywa na patelnię po meksykańsku bezglutenowe
W stylu meksykańskim z ciecierzycą
Warzywa na patelnię z ziołami i papryką mrożone
Warzywa na patelnię mrożone
Warzywa na patelnię z przyprawą orientalną mrożone
Warzywa na patelnię z przyprawą włoską mrożone
Warzywa na patelnię z koperkiem mrożone
Warzywa na patelnię z bazylią i tymiankiem mrożone
Warzywa na patelnię ze szpinakiem mrożone
Warzywa na patelnię polskie mrożone
Warzywa na patelnię po wiejsku mrożone
warzywa na patelnię z suszonymi pomidorami mrożone
Lód w kostkach
Frytki proste do piekarnika bezglutenowe
Frytki karbowane do piekarnika bezglutenowe
Frytki cienkie do piekarnika bezglutenowe
Cząstki ziemniaczane ze skórką bezglutenowe
Owoce lasów i sadów
Talarki ziemniaczane bezglutenowe
Kartofle ze skórką grubo ciosane bezglutenowe
Zapiekanka z szynką i pieczarkami
Słodkie maliny
Zupa grzybowa z podgrzybkami bezglutenowa
Zupa krupnik polski z kaszą jęczmienną
Zupa pomidorowa z ryżem
Zupa węgierska pikantna bezglutenowa
Zupa pieczarkowa z pietruszką bezglutenowa
Zupa królewska ze szpinakiem
1. Bez rozmrażania. Zawartość opakowania (po uprzednim wyjęciu z niego saszetki z przyprawą) wsyp na niewielką ilość rozgrzanego tłuszczu. 2. Smaż około 10 minut pod przykryciem, do miękkości warzyw, od czasu do czasu mieszając (by uzyskać bardziej zrumienione warzywa, smaż bez przykrycia). 3. Pod koniec smażenia dodaj według uznania przyprawę z saszetki dołączonej do opakowania i wymieszaj.
Gotowy do spożycia po obróbce cieplnej.
Warunki przechowywania: - w temperaturze -6 °C: 1 tydzień - w temperaturze -12 °C: 1 miesiąc - w temperaturze poniżej -18 °C: do końca daty minimalnej trwałości podanej na opakowaniu. Chronić przed rozmrożeniem. Wyrób rozmrożony nie kwalifikuje się do powtórnego zamrożenia.
Warunki przechowywania:
- w temperaturze -6°C: 1 tydzień
- w temperaturze -12°C: 1 miesiąc
- w temperaturze poniżej -18°C: do końca daty minimalnej trwałości podanej na opakowaniu.
Chronić przed rozmrożeniem. Wyrób rozmrożony nie kwalifikuje się do powtórnego zamrożenia.
ul. Leśna 2, 83-220 Skórcz Polska
Znak przekreślonego kłosa - PL-097-013 Produkt certyfikowany przez Polskie Stowarzyszenie Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej.
Iglotex SA ul. Leśna 2, 83-220 Skórcz Polska tel. (+48) 58 582 42 59 fax (+48) 58 582 43 81 www.iglotex.pl
Proste Historie
Marka | Proste Historie |
Znak przekreślonego kłosa
Wstęga Möbiusa
Tradycyjna polska kuchnia charakteryzuje się bogactwem różnorodnych, zdrowych warzyw. Dzięki PROSTYM HISTORIOM, polskie smaki można odkrywać w idealnie skomponowanej mieszance warzyw na patelnię po polsku. Cebula, fasola szparagowa, marchew, brokuły – w towarzystwie smakowitych pieczarek i podsmażanych ziemniaków, to kwintesencja polskiej kuchni!
Proste Historie to gotowanie z kilku składników połączonych w pyszne, domowe danie. To wiele produktów i smacznych pomysłów na wspaniały, 3-daniowy obiad: zupę, drugie danie i deser. Prostymi Historiami dzielimy się codziennie przy wspólnym stole. Poznaj jedną z nich.
Wspieramy akcję Nie jem palmowego chronię orangutany fb.com/niejempalmowego
Te i wiele innych przepisów znajdziesz na: prostehistorie.com.pl Facebook: facebook.com/prostehistorie infolinia 801 801 188 Opłata zgodna z taryfą Twojego operatora.
Warzywa na patelnię po polsku dają wiele możliwości! Możesz przyrządzić je tak jak zwykle albo zupełnie inaczej. Zapiekanka gospodarska Do podsmażonych warzyw dodaj zrumieniony boczek, kminek i żółty ser i zapiecz danie w piekarniku. Sałatka z pstrągiem w sosie miodowo-musztardowym Usmażone i ostudzone warzywa posyp kawałkami wędzonego pstrąga i polej sosem. Kolejny pomysł? Zrumień na maśle główki małych pieczarek i dodaj podsmażone warzywa po polsku.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów