POLMLEK
Poezja Lux Deser czekoladowy z bitą śmietanką
Najniższa cena: 3,29 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Creme Brulee z rumem. Kultowy francuski deser, ikona francuskiej gastronomii.
W szklanym słoiczku znajduje się pyszny krem na bazie żółtek świeżych jajek oraz słodkiej śmietanki.
Wysoka zawartość śmietanki w kremie Rians (57%) zapewnia znakomity smak i kremową konsystencję.
Krem nasączany rumem z Gwadelupy - dla amatorów deserowych specjałów z odrobiną alkoholu.
Do kremu dołączona jest torebka z doskonałymi płatkami karmelu (zazwyczaj jest to brązowy cukier).
Poezja Lux Deser czekoladowy z bitą śmietanką
Najniższa cena: 3,29 zł
Poezja LUX Deser o smaku truskawkowym z bitą śmietanką
Najniższa cena: 3,29 zł
Jogurt kremowy z kulkami w czekoladzie
Deser na bazie maślanki z truskawkami i śmietanką
Deser na bazie maślanki o smaku tarty cytrynowe
Deser na bazie maślanki o smaku muffinki jagodowej
Jogurt kremowy z kawałkami mlecznej czekolady Wedel (edycja limitowana)
Jogurt kremowy z kawałkami białej czekolady Wedel (edycja limitowana)
Deser z nata de coco i kawałkami czekolady
Jogurt kremowy chrupiący słony karmel
Creme brulee 2x100g
Deser Waniliowy
Deser czekoladowy
Deser mleczny pistacjowy
Deser mleczny typu panna cotta
Deser mleczny z kaszą manną
Deser mleczny stracciatella
Deser mleczny czekoladowy
Panna Cotta czerwone owoce 2x120g
Panna Cotta z mango i marakują 2x120g
Deser proteinowy czekoladowy z bitą śmietanką
Krem z czekolady belgijskiej
Deser czekoladowy z malinami
Deser czekoladowy z pomarańczą
Deser czekoladowy z jagodami BIO
Deser waniliowy z truskawkami BIO
Le Roulé Francuski ser śmietankowy z żurawiną
Jogurt owczy waniliowy
Jogurt owczy naturalny
Jogurt owczy cytrynowy
Jogurt owczy jagoda, jeżyna
Creme brulee 2x100g
Panna Cotta czerwone owoce 2x120g
Panna Cotta z mango i marakują 2x120g
Piramidka ser owczy Brebette
Deser czekoladowy z malinami
Deser czekoladowy z pomarańczą
Le Roulé Francuski ser śmietankowy z ananasem
Piramidka ser kozi Cabrette
Przechowywać w temp.: od + 0 °C do + 7 °C..
Przygotowanie deseru: Krem należy posypać płatkami karmelowymi i przypalić je od góry specjalnym palnikiem do creme brulee, aż do uzyskania szklistej powierzchni przypalonego karmelu. Krem można przypalić także poprzez funkcję grill w piekarniku lub mikrofali.
Uwaga: nie należy podgrzewać kremu w słoiczku; chodzi o przypalenie od góry karmelu tak aby uzyskać efekt przypalonej skorupki.