Delikatne mięso z niewielkimi przerostami tkanki tłuszczowej. Karkówka w tuszy wieprzowej to mięso z kością, od przodu z odcinka szyjnego i przedniej części grzbietowej, od tyłu sięgająca do linii oddzielenia schabu.
Gulasz - mięso pokrojone na małe kawałki, co pozwoli szybko przygotować wyśmienity posiłek.
Strogonow - mięso pokrojone w cienkie, drobne paski grubości około 1 cm i długości 4 cm.
Wieprzowina produkowana w Systemie Gwarantowanej Jakości Żywności QAFP to połączenie polskiej tradycji i wyjątkowego smaku :
mięso sprowadzamy od polskiego producenta ze starannie wyselekcjonowanych hodowli,
dbamy o odpowiednie żywienie zwierząt dzięki czemu mięso wyróżnia się wyjątkowymi wartościami kulinarnymi,
wybieramy tylko najlepsze kulinarnie elementy tj., schab, szynkę, łopatkę, polędwiczkę czy karkówkę,
nie nastrzykujemy mięsa i nie dodajemy do niego dodatkowych substancji,
kontrolujemy jakość na każdym etapie produkcji od hodowcy aż po sklep,
pakujemy tylko świeże, niemrożone mięso,
smak, kruchość i delikatność a także wysoka jakość to główne cechy mięsa QAFP.
FRISCO FRESH Karkówka wieprzowa bez kości QAFP