PUTKA
Chleb Włoski z oliwkami
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Okrągły, duży bochen o grubej, chrupiącej skórce, ciemnym, aromatycznym miękiszu, wypiekany z naturalnej, niestandaryzowanej mąki, wzbogacony kiełkami żyta oraz słodem jęczmiennym przywodzi na myśl kulinarne podróże po Bawarii. Chleb z pewnością przypadnie do gustu koneserom aromatycznego, niepowtarzalnego smaku.
Chleb Włoski z oliwkami
Chleb Zwykły firmowy
Chleb rustykalny mazowiecki
Chleb grochowski
Chleb Sitkowy
Chleb Wileński
Chleb Pasterski
Chleb dobrodziej jaglany
Chleb dobrodziej gryczany
Chleb Słowiański
Chleb IG
Chleb jęczmienny
Chleb mazowiecki
Chleb orkiszowy
Chleb na jogurcie
Chlebek ProBody
Chleb chłopski
Chleb ziemniaczano-cebulowy
Chleb biały pita BIO
Chleb hruby orkiszowy 100% BIO
Chleb hruby pszenno - żytni słonecznikowy BIO
Bułka Kajzerka
Bułka Sznytka
Bułka tarta
Chleb Bielański żytni - krojony
Chleb Włoski z oliwkami
Chleb Zwykły firmowy
Jagodzianka ze świeżymi jagodami
Chleb Danuty - krojony
Chleb Jana - krojony
Bułka Grahamka słonecznikowa
Bułka Orkiszowa
Bułka Wrocławska
Bułka Grahamka
Bułka Rustiko
Chałka
Chleb Razowy - krojony
Przechowywać w temperaturze 18 do 25°C. Przechowywać w suchym miejscu w oryginalnym opakowaniu, po każdym użyciu zamknąć opakowanie.
Zawinięty w ściereczkę lnianą w temp pokojowej wytrzymuje 4 dni