Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Okrągły, duży bochen o grubej, chrupiącej skórce, ciemnym, aromatycznym miękiszu, wypiekany z naturalnej, niestandaryzowanej mąki, wzbogacony kiełkami żyta oraz słodem jęczmiennym przywodzi na myśl kulinarne podróże po Bawarii. Chleb z pewnością przypadnie do gustu koneserom aromatycznego, niepowtarzalnego smaku.
Mąka PSZENNA (42%), naturalny zakwas ŻYTNI (30%) (mąka ŻYTNIA, woda), kiełki ŻYTA (15%), woda, słód JĘCZMIENNY, sól, drożdże, mąka SOJOWA .
Zawiera: Pszenicę, żyto, jęczmień, gluten oraz soję
Przechowywać w temperaturze 18 do 25°C. Przechowywać w suchym miejscu w oryginalnym opakowaniu, po każdym użyciu zamknąć opakowanie.
Zawinięty w ściereczkę lnianą w temp pokojowej wytrzymuje 4 dni