FRISCO FRESH
Avocado Hass dojrzałe

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Solone filety śledziowe bez skóry z niewielkim dodatkiem oleju roślinnego, z posmakiem i aromatem wędzonki.
100 % dziko żyjąca ryba
Avocado Hass dojrzałe
Banany kiść 4-6 szt.
Marchew luz
Pomidory malinowe 3-4szt.
Cebula 5-8 szt.
Ogórki krótkie 2-4 szt.
Papryka czerwona 1 szt.
Papryka czerwona 2-4 szt.
Imbir świeży kłącze 1 szt.
Cena przed obniżką: 4,99 zł
Ziemniaki kremowe
Cukinia zielona 2-3 szt.
Pomidory Cherry
Jabłka Szampion 3-4 szt.
Czosnek 1 główka
Banany Premium Chiquita - dojrzałe
Borówka amerykańska opakowanie
Natka pietruszki - pęczek
Dynia Hokkaido
Gruszka Konferencja 3-5 szt.
Cena przed obniżką: 9,99 zł
Rzodkiewka pęczek
Ziemniaki
Cena przed obniżką: 6,99 zł
72% taniej
Woda mineralna niegazowana
Najniższa cena: 9,54 zł
Szczypiorek - pęczek
Ogórki gruntowe
Cytryny drobne
Pieczarki białe - opakowanie
Cukier biały
Śliwki deserowe krajowe ciemne
Koperek - pęczek
Włoszczyzna
Cena przed obniżką: 5,99 zł
Niegazowany woda źródlana
Papryka słodka Ramiro 2-5 szt.
Ziemniaki bataty słodkie 2-5 szt
Pomidory krajowe 3-4 szt. tacka
Limonka 1szt.
Czosnek biały 1 główka Polski
Cena przed obniżką: 2,49 zł
Cytryna siatka
Pietruszka luz
Sok 100% Pomarańcza
Najniższa cena: 6,99 zł
Oliwa z oliwek Extra Vergine
Szpinak myty
Brokuł
Pomidory daktylowe mini
Jabłka Deserowe 4-6 szt.
Cena przed obniżką: 5,49 zł
Sałata masłowa
Ogórki kiszone BIO
Worki na śmieci z taśmą 60l 10 szt.
Najniższa cena: 7,19 zł
Por
Sałata rzymska mini 2-3 szt
Winogrona jasne
Pomarańcze sokowe 4-7 szt.
Kiwi sztuka
Cena przed obniżką: 2,49 zł
40% taniej
Marakuja ciemna
Cena przed obniżką: 3,99 zł
50% taniej
Cebula dymka krajowa
Cebula czerwona 3-5 szt.
Cena przed obniżką: 4,99 zł
Pomidory drobno krojone (bez skórki)
Szczypior Parade - pęczek
Mandarynki deserowe ekstra
Rukola
Jabłka Gala
Tuńczyk w kawałkach w sosie własnym
Pasta kanapkowa jajeczna ze szczypiorkiem
Najniższa cena: 3,39 zł
Sałatka polska - tradycyjna warzywna
Najniższa cena: 3,39 zł
Filety śledziowe w sosie śmietanowym
Najniższa cena: 7,89 zł
Śledzik na raz w sosie śmietanowym
Najniższa cena: 4,15 zł
Tuńczyk - stek z kroplą sosu własnego
Najniższa cena: 9,99 zł
Sałatka z chrupkim selerem i szynką
Najniższa cena: 4,19 zł
Tuńczyk w kawałkach w oleju roślinnym
Pasta kanapkowa jajeczna z kurkami
Pasta kanapkowa z tuńczyka
Pasta kanapkowa z suszonymi pomidorami
Pasta kanapkowa z łososia ze szczypiorkiem
Pasta kanapkowa rybna z krewetką
Pasta kanapkowa z awokado i limonką
Śledzik na raz w oleju z cebulką
Filety śledziowe a'la Matjas w oleju
Po otwarciu - produkt przeznaczony do bezpośredniego spożycia.
Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +7 °C.
Min. temp. °C 2
Maks. temp. °C 7
ul. Strzeszyńska 38/42, 60-479 Poznań
Pakowano w atmosferze ochronnej.
Lisner Poznań sp. z o.o. sp. k., ul. Strzeszyńska 38/42, 60-479 Poznań
Lisner
| Marka | Lisner |
Wypróbuj przepis. Polecam! Michel Moran. Śledź a'la Matjas na piklowanym ogórku i jabłkach z kruszonką z pumpernikla. Składniki: - filety śledziowe a'la Matjas z delikatną nutą wędzenia Lisner - 160 g; - kwaśna śmietana - 1 łyżka; - ogórek - 1 szt.; - ocet winny, biały - 3 łyżki; - cukier - 2 łyżki; - kurkuma mielona - 1 szczypta; - jabłko - 1 szt.; - pumpernikiel - 4 mate kromki; - koperek; - rzodkiewka; - świeża bazylia; - oliwa szczypiorkowa (2 łyżki pokrojonego szczypiorku, 6 łyżek oliwy z oliwek). Ogórek pokrój wzdłuż obieraczką do warzyw na cienkie plastry. Z cukru, octu i kurkumy przygotuj marynatę, dodaj ogórki i zamarynuj. Pumpernikiel posiekaj nożem bardzo drobno i przełóż do miseczki. Jabłka pokrój w słupki i przełóż do zimnej wody z dodatkiem soku z cytryny, aby nie ściemniały. Szczypiorek zmiksuj z olejem i przetrzyj przez sitko. Filety śledzia Lisner pokrój na 4 części. Ogórka odcedź z marynaty i ułóż na talerzach, dodaj kawałki śledzika, posyp kruszonką z pumpernikla, dodaj jabłka, kwaśną śmietanę, dekoruj koperkiem i plastrami rzodkiewki. Dopraw całość solą i pieprzem, dekoruj świeżą bazylią. Smacznego!
Obszar połowu ryb Złowione w Północno-Wschodnim Atlantyku (FAO 27) w Morzu Północnym (1), Morzu Norweskim (2), Skagerrak i Kattegat (8), wodach Islandii (19) za pomocą włoków pelagicznych (A), okrężnic (B). Właściwe oznakowanie podobszaru połowu i narzędzia połowowego - patrz nadruk za datą terminu przydatności do spożycia.