PROBIO
Mąka z sorgo (drobno mielona) bezglutenowa BIO
Najniższa cena: 9,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Bezglutenowa mieszanka do wypieku ciasta.
bezglutenowa
Mąka z sorgo (drobno mielona) bezglutenowa BIO
Najniższa cena: 9,99 zł
Mąka uniwersalna bezglutenowa
Mąka owsiana bezglutenowa BIO
Mąka bananowa BIO
Tortilla wielozbożowa bezglutenowa (3 szt.)
Najniższa cena: 16,49 zł
39% taniej
Gnocchi ziemniaczane bezglutenowe
Gnocchi ryżowe bezglutenowe
Gnocchi ziemniaczane z pomidorami bezglutenowe
Makaron kukurydziany conchiglie (muszelki) bezglutenowy 500g
Makaron kukurydziany cornetti rigati (kolanka) bezglutenowy 500g
Kaszka kukurydziana (polenta) bezglutenowa
Mąka uniwersalna bezglutenowa
Tortilla z płatkami owsianymi i mąką kukurydzianą (3 szt.) bezglutenowa
Do 500 g mieszanki dodać 150 g masła (lub bezglutenowej margaryny) rozpuszczonego w ogrzanym naczyniu, 3 łyżki cukru (45 g), 4 całe jajka (230 g) i 5 łyżek mleka (100 ml). Mieszać drewnianą łyżką przez około 3 minuty. Wlać do formy i piec w piekarniku przez 40 minut w temperaturze 170°C. Po upieczeniu ciasto ostudzić i posypać cukrem pudrem.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
ul. Wiertnicza 70, 02-952 Warszawa, Polska
Pakowane w atmosferze ochronnej
„Sawex Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością" Foods Spółka komandytowa ul. Wiertnicza 70, 02-952 Warszawa, Polska www.ocelio.pl Uwagi i sugestie: info@ocelio.pl
Ocelio
Marka | Ocelio |
Wyprodukowano w UE
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00