DIAMANT
Cukier brązowy z dodatkiem cukru palonego
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
DIAMANT Cukier brązowy dzięki dodatkowi aromatycznej nuty karmelu świetnie nadaje się do pieczenia ciast i pierników, kruchych i korzennych ciasteczek z miodem, orzechami lub migdałami. Jego świetlisto-brązowe kryształki stanowią efektowny dodatek dekoracyjny. Cukier doskonały jest także do słodzenia kawy, herbaty, kakao i innych gorących napojów. Wyśmienicie smakuje również jako dodatek do słodkich dań (np. gofrów, naleśników, ryżu na mleku) oraz płatków śniadaniowych i musli, naturalnych jogurtów, sałatek owocowych, deserów, koktajli i lodów. Produkt pakowany jest w torebkę 500 g.
Termin przydatności: Nie określa się
Waga netto: 500g
aromatyczny smak
do wypieków, napojów, deserów i słodkich dań
cukier z dodatkiem cukru palonego
Cukier brązowy z dodatkiem cukru palonego
Cukier kandyz kruszony
Najniższa cena: 7,99 zł
Cukier biały w saszetkach (100 szt. x 5g)
Najniższa cena: 14,99 zł
33% taniej
Cukier trzcinowy nierafinowany
Najniższa cena: 10,59 zł
Cukier biały kostka
Najniższa cena: 7,95 zł
33% taniej
Cukier trzcinowy nierafinowany (kostka)
Najniższa cena: 17,95 zł
47% taniej
Cukier trzcinowy Demerara nierafinowany
Najniższa cena: 5,99 zł
Cukier drobny
Cukier puder
Cukier trzcinowy nierafinowany w saszetkach (200 szt. x 5g)
Cukier trzcinowy Dark Muscovado nierafinowany
Najniższa cena: 11,15 zł
Cukier biały w saszetkach (200 szt. x 5g)
Cukier trzcinowy Demerara drobny
Najniższa cena: 7,79 zł
Cukier kandyz kruszony
Najniższa cena: 7,99 zł
Cukier puder
Cukier biały
Cukier puder w tubie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
ul. Mickiewicza 35 60-837 Poznań
Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o. ul. Mickiewicza 35 60-837 Poznań
Diamant
Marka | Diamant |
Cukier brązowy Diamant z aromatyczną nutą karmelu świetnie nadaje się do słodzenia kawy i herbaty, do pieczenia ciast i pierników, kruchych i korzennych ciasteczek z miodem, orzechami lub migdałami. Wyśmienicie smakuje jako dodatek do słodkich dań (np. gofrów, naleśników, ryżu na mleku) oraz płatków śniadaniowych i musli, naturalnych jogurtów, sałatek owocowych, deserów, koktajli i lodów.
Ciasteczka orzechowe 200 g cukru brązowego Diamant, 200 g miękkiego masła, 200 g mąki, 1/2 łyżeczki mielonych goździków, 1/2 łyżeczki cynamonu, 1 żółtko, 2 łyżki mleka, 150 g mielonych orzechów laskowych Zmiksować masło z brązowym cukrem Diamant i przyprawami, dodać żółtko i mleko, wymieszać. Dosypać zmielone orzechy, mąkę. Ugnieść ciasto. Podzielić na dwie części, uformować dwa wałki długości ok. 20 cm i odstawić do lodówki na ok. 1/2 godz. Każdy z wałeczków pokroić na 30 talarków, położyć na wysmarowanej tłuszczem blasze. Piec w temp. 180-190°C ok. 15 min. Wyjąć, wystudzić.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów