Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Zboża,z których wytwarzamy makrony pochodzą z małych, ekologicznych upraw. Dzięki temu możemy cieszyć się subtelnymi różnicami smakowymi każdej partii makaronu, a także podziwiać różnorodność kolorystyczną.
100% mąki ryżowej
wytworzony na matrycy bezteflonowej
dla wegetarian i wegan
ekologiczna mąka ryżowa
woda źródlana
Bezglutenowy
Organiczne
Produkt odpowiedni dla wegan
Produkt odpowiedni dla wegetarian
Wymiar liczbowy 225
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Torebka |
Waga brutto 240
g
polski
Zagotuj dużą ilość wody, aby makaron pływał swobodnie (4-5 litrów). Osól i jeśli chcesz, dodaj łyżkę oleju roślinnego. Do gotującej się wody powoli wrzucaj makaron, aby nie przerwać procesu gotowania (bulgotania). Zamieszaj i gotuj do miękkości 7-9 min, al dente 5 min (nie przekraczaj maksymalnego czasu gotowania). W trakcie gotowania nie mieszaj makaronu. Odcedź, przelej ciepłą wodą i rozkoszuj się smakiem wspaniałego makaronu. Smacznego!
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
ul. Lwówecka 6, 58-508 Siedlęcin
Unijne logo rolnictwa ekologicznego - PL-EKO-01 rolnictwo spoza UE
Fabijański Sp. z o.o. ul. Lwówecka 6, 58-508 Siedlęcin www.bio-fabijanscy.pl
Rodzinna Wytwórnia Makaronów Fabijańscy
Marka | Unbranded |
BIO
Unijne logo rolnictwa ekologicznego
Wstęga Möbiusa
Krystalicznie czysta, ze źródła Kapella wypływającego w Górach Kaczawskich w Sudetach, naturalnie filtrowana przez skały wapienne, osadowe sprzed 300 milionów lat. Dlaczego woda źródlana, a nie kranówka? Wszystko co znajduje się w wodzie, pozostaje po wysuszeniu w makaronie... Różnice kolorystyczne i smakowe: Zboża, z których wytwarzamy makarony pochodzą z małych, ekologicznych upraw. Dzięki temu możemy cieszyć się subtelnymi różnicami smakowymi każdej partii makaronu, a także podziwiać różnorodność kolorystyczną.
Rodzinna wytwórnia makaronów Fabijańscy Gwarantuję najwyższą jakość Jarosław Fabijański