PRESIDENT
Twaróg Sernikowy (wiaderko)
Najniższa cena: 8,99 zł
22% więcej
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Twaróg sernikowy Czarnocin w wiaderku to idealna baza do wszelkiego rodzaju serników, serowych past, oparty tylko na naturalnych składnikach. Na etykiecie sprawdzony przepis - sernik wykonany przy użyciu tego sera nie może się nie udać.
Prosty skład; produkt nie zawiera glutenu i jest bezpieczny dla osób z celiaklią.
Opakowanie 1kg
Produkt polski
produkt bezglutenowy
mleko pasteryzowane
skrobia modyfikowana
kultury bakterii mlekowych
Bezglutenowy
Wymiar liczbowy 1
Jednostka (specyficzna) | Kilogramów |
Kraj pochodzenia | Polska |
Type | Tub |
Waga brutto 1082
kg
Twaróg Sernikowy (wiaderko)
Najniższa cena: 8,99 zł
22% więcej
Twaróg śmietankowy
Twaróg sernikowy 18% (wiaderko)
Smarowaniec Kremowy na Sernik
Twaróg sernikowy mielony
Śmietanka kremowa 30% tł.
Twaróg wiejski 100% z Czarnocina
Twaróg półtłusty bez laktozy
Serek czekoladowy bezglutenowy
Kefir naturalny
Twaróg półtłusty (krajanka)
Serek śniadaniowy
Twaróg wędzony
Serek waniliowy bezglutenowy
Twaróg chudy krajanka
Twaróg solony
Twaróg z ziołami (suszone pomidory z czosnkiem i bazylią)
Jogurt naturalny (2% tł.)
Maślanka naturalna
Śmietana 12% tł.
Należy spożyć do: data/numer partii podane na bocznej części wiaderka. Przechowywać w temperaturze: od +1 °C do +8 °C. Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godz.
48
Min. temp. °C 1
Maks. temp. °C 8
ul. Główna 162 97-318 Czarnocin
Znak przekreślonego kłosa - PL-068-003
MILKPOL S.A. ul. Główna 162 97-318 Czarnocin Tel. 44 616 51 82 Biuro handlowe Łódź 42 649 16 93 www.milkpol.com.pl, www.czarnocin.net
Czarnocin
Marka | Milkpol Czarnocin |
Znak przekreślonego kłosa
Znak weterynaryjny na opakowaniu
Doskonały również do naleśników, serników na zimno, past twarogowych.
Czarnocin kraina mlekiem płynąca Milkpol
max. termin przydatności do spożycia - 33 dni
Przepis na sernik (tortownica o średnicy 24 cm): Ciasto kruche: 2 szklanki mąki, 20 dag margaryny, 1 jajko, 1 żółtko, 1/2 szklanki cukru, łyżeczka proszku do pieczenia. Zagnieść ciasto, rozwałkować. Wyłożyć ciastem całą blachę (również ranty). Masa serowa: 1 kg Twarogu Sernikowego z Czarnocina, 1/2 szklanki cukru, 250 ml Śmietanki 30 % z Czarnocina, 1 budyń śmietankowy, 2 całe jajka, 4 żółtka. Do twarogu dodać śmietankę i cukier. Wymieszać. Po kolei dodawać pozostałe składniki, na koniec budyń. Wylać masę na ciasto i piec ok. 1 godz. w temperaturze 180 °C. Z pięciu białek ubić pianę z dodatkiem pół szklanki cukru. Wlać na upieczony sernik i piec ok. 20 min. 10 dag wiórków kokosowych, 2 łyżki masła, 2 łyżki cukru zrumienić na patelni i posypać upieczoną pianę.