PRESIDENT
Twaróg Sernikowy (wiaderko)
Najniższa cena: 14,99 zł
40% taniej
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Twaróg sernikowy President w wiaderku sprawia, że wypieki są kremowe w smaku i delikatne. Ten śmietankowy ser o 4% zawartości tłuszczu jest już zmielony, dzięki czemu jest gotowy do użycia.
Prosty skład, bez polepszaczy i stabilizatorów; twaróg został wyprodukowany na bazie najlepszego mleka.
Idealnie nadaje się do kremów, past, farszu do naleśników.
Opakowanie - wiaderko 1kg
wyprodukowano w Polsce z polskiego mleka
nie wymaga mielenia
twaróg
Wymiar liczbowy 1
Jednostka (specyficzna) | Kilogramów |
Kraj pochodzenia | Polska |
Kraj pochodzenia głównego składnika | Polska |
Typ | Opakowanie |
Waga brutto 1050
kg
Twaróg Sernikowy (wiaderko)
Najniższa cena: 14,99 zł
40% taniej
Twaróg śmietankowy
Twaróg sernikowy mielony
Smarowaniec Kremowy na Sernik
Twaróg sernikowy 18% (wiaderko)
Ser Camembert naturalny
Ser Camembert z chilli
Ser Camembert o obniżonej zawartości tłuszczu
Ser Camembert z orzechami
Ser Camembert do smarowania
Delikatny ser Brie naturalny
Delikatny ser Brie z orzechami
Twaróg delikatny z rzodkiewką
Twaróg delikatny naturalny
Twaróg delikatny ze szczypiorkiem
Twaróg delikatny z pomidorami
Twaróg delikatny ziołowy
Śmietana 30%
Bita śmietanka w sprayu
Ser włoski Corregio wiórki
Twaróg delikatny wysokobiałkowy naturalny
Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +6 °C. Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych nie dłużej niż 24 godziny. Występowanie serwatki jest naturalne dla twarogu.
24
Min. temp. °C 2
Maks. temp. °C 6
ul. Olkuska 7, 02-604 Warszawa
Wyprodukowano na zlecenie Lactalis Polska Sp. z o.o. ul. Olkuska 7, 02-604 Warszawa Opinie na temat produktu prosimy kierować na adres: jakosc@lactalis.pl
Président
Marka | Président |
Do ciast i naleśników.
Krakowski sernik z kratką Składniki Kruche ciasto: - 1,5 szklanki mąki krupczatki (może być tortowa) - 100 g masła - 2 żółtka - 1 łyżeczka cukru wanilinowego - ¼ szklanki cukru - 1-2 łyżki kwaśnej śmietany 12 % - ½ łyżeczki proszku do pieczenia Masa serowa: - 1 kg Twarogu Sernikowego Président - 8 jaj - Masło 200 g - 250 g cukru - 2 czubate łyżki mąki ziemniaczanej, 1 łyżka mąki pszennej - Cukier wanilinowy - Starta skórka pomarańczowa, można dodać rodzynki Sposób przyrządzania Zagnieść kruche ciasto i włożyć do lodówki na 30 min. Żółtka utrzeć z masłem, cukrem i cukrem wanilinowym, połączyć z serem, dodać skórkę pomarańczową i rodzynki, wszystko wymieszać. Dodać mąkę ziemniaczaną i pszenną. Białka ubić na sztywną pianę i delikatnie dodać do masy serowej. 2/3 ciasta rozwałkować i rozłożyć na spodzie blachy, nakłuć widelcem i wstawić do nagrzanego do 200 °C piekarnika, piec 15 min. Następnie na spód wlać masę serową, na wierzchu ułożyć kratkę z wałeczków z pozostałej części ciasta. Piec ok. 60-70 min. w temperaturze 180 °C.
Wyprodukowano w Polsce z polskiego mleka