STRZAŁKOWO
Twaróg śmietankowy
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Twaróg sernikowy Czarnocin w wiaderku to idealna baza do wszelkiego rodzaju serników, serowych past, oparty tylko na naturalnych składnikach. Na etykiecie sprawdzony przepis - sernik wykonany przy użyciu tego sera nie może się nie udać.
Prosty skład; produkt nie zawiera glutenu i jest bezpieczny dla osób z celiaklią.
Opakowanie 1kg
Produkt polski
produkt bezglutenowy
Twaróg śmietankowy
Twaróg Sernikowy (wiaderko)
Twaróg sernikowy mielony
Smarowaniec Kremowy na Sernik
Twaróg półtłusty (krajanka)
Twaróg półtłusty bez laktozy
Twaróg chudy krajanka
Twaróg wiejski 100% z Czarnocina
Twaróg z ziołami (suszone pomidory z czosnkiem i bazylią)
Śmietanka kremowa 30% tł.
Twaróg solony
Twaróg wędzony
Serek waniliowy bezglutenowy
Serek czekoladowy bezglutenowy
Jogurt naturalny (2% tł.)
Należy spożyć do: data/numer partii podane na bocznej części wiaderka. Przechowywać w temperaturze: od +1 °C do +8 °C. Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godz.
48
Min. temp. °C 1
Maks. temp. °C 8
ul. Główna 162 97-318 Czarnocin
Znak przekreślonego kłosa - PL-068-003
MILKPOL S.A. ul. Główna 162 97-318 Czarnocin Tel. 44 616 51 82 Biuro handlowe Łódź 42 649 16 93 www.milkpol.com.pl, www.czarnocin.net
Czarnocin
Marka | Milkpol Czarnocin |
Znak przekreślonego kłosa
Znak weterynaryjny na opakowaniu
Doskonały również do naleśników, serników na zimno, past twarogowych.
Czarnocin kraina mlekiem płynąca Milkpol
max. termin przydatności do spożycia - 33 dni
Przepis na sernik (tortownica o średnicy 24 cm): Ciasto kruche: 2 szklanki mąki, 20 dag margaryny, 1 jajko, 1 żółtko, 1/2 szklanki cukru, łyżeczka proszku do pieczenia. Zagnieść ciasto, rozwałkować. Wyłożyć ciastem całą blachę (również ranty). Masa serowa: 1 kg Twarogu Sernikowego z Czarnocina, 1/2 szklanki cukru, 250 ml Śmietanki 30 % z Czarnocina, 1 budyń śmietankowy, 2 całe jajka, 4 żółtka. Do twarogu dodać śmietankę i cukier. Wymieszać. Po kolei dodawać pozostałe składniki, na koniec budyń. Wylać masę na ciasto i piec ok. 1 godz. w temperaturze 180 °C. Z pięciu białek ubić pianę z dodatkiem pół szklanki cukru. Wlać na upieczony sernik i piec ok. 20 min. 10 dag wiórków kokosowych, 2 łyżki masła, 2 łyżki cukru zrumienić na patelni i posypać upieczoną pianę.