KUCHNIA POLKI
Pierogi zbójnickie
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Pierogi z ciasta makaronowego z farszem mięsnym
Mąka pszenna, mięso 25% (mięso drobiowe z indyka 10,5%, mięso wieprzowe 12%, mięso wołowe 2,5%), woda, olej rzepakowy, masa jajowa pasteryzowana, cebula smażona (cebula, olej rzepakowy), bułka tarta (mąka pszenna, drożdże, sól), marchew, sól, teksturat grochu (groch żółty), słód jęczmienny (zawiera gluten), błonnik pszenny bezglutenowy, przyprawy, aromaty (zawierają siarczyny), cukier, ekstrakt drożdżowy, glukoza, maltodekstryna, substancja konserwująca: sorbinian potasu.
Produkt zawiera: jaja, zboża zawierające gluten, siarczyny.
Produkt może zawierać: mleko, soję, seler, gorczycę, ryby, mięczaki, skorupiaki.
Pierogi zbójnickie
Pierogi mięsne
Pierożki gyoza z łososiem
Pierogi z mięsem
Pierogi z kurczakiem
Pierogi z mięsem
Przechowywać w temperaturze chłodniczej, od 0°C do 8°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce spożyć w ciągu 24 godzin.
Produkt garmażeryjny wyjąć z opakowania i spożywać po podgrzaniu:
w garnku: wrzucić do wrzącej, osolonej wody i gotować na małym ogniu przez około 3 minuty od momentu wypłynięcia;
w kuchence mikrofalowej: 700W przez około 1 minutę;
na patelni: na rozgrzanym oleju roślinnym przez około 2-3 minut, do zarumienienia się produktu, od czasu do czasu mieszając.
P.P.H. "KOTWICA" A. Godlewski Sp. z o.o. ul. Marysińska 3a, 04-617 Warszawa