TUREK Camembert
Ser pleśniowy z pieprzem
Najniższa cena: 7,19 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Specjalna receptura sprawia, że ser przyrządzony na ruszcie jest niezwykle kremowy w środku, ale zachowuje swój kształt i nie wycieka na talerzu. Grillowany camembert to świetna alternatywa dla mięsa. Smak przyrządzonego na grillu NaTurka Camembert doskonale podkreśli lekko kwaskowy sos żurawinowy dodany do zestawu.
receptura idealna do grillowania
wysoka zawartość białka
odpowiedni dla wegeterian
Ser pleśniowy z pieprzem
Najniższa cena: 7,19 zł
Ser pleśniowy z grzybami leśnymi
Najniższa cena: 7,19 zł
Ser Camembert z orzechami
Ser Camembert z chilli
Ser Camembert z posypką śródziemnomorską
Ser Camembert z posypką z kolorowego pieprzu
Back Mozzarella Sticks
BAKED CAMEMBERT do zapiekania
Ser pleśniowy naturalny
Najniższa cena: 7,19 zł
Łagodny serek kozi do smarowania
Najniższa cena: 9,45 zł
Ser pleśniowy z pieprzem
Najniższa cena: 7,19 zł
Ser pleśniowy naturalny
Najniższa cena: 7,19 zł
Ser pleśniowy z grzybami leśnymi
Najniższa cena: 7,19 zł
Serek kozi do smarowania ze szczypiorkiem
Najniższa cena: 9,45 zł
Ser pleśniowy z ziołami
Najniższa cena: 7,19 zł
1. Posmaruj camembert niewielką ilością oleju roślinnego. 2. Owiń go w folię aluminiową (nie używaj oryginalnej folii!). 3. Grilluj ser przez 6-7 minut z każdej strony na mocno rozgrzanym ruszcie. 5. Gotowy camembert wyjmij z folii i ostrożnie przełóż na talerz. 4. Podawaj gorący ser z sosem żurawinowym. Smacznego!
Przechowywać w temperaturze od +1 °C do +6 °C.
Min. temp. °C 1
Maks. temp. °C 6
ul. W. Milewskiego 11, 62-700 Turek
Masa sera: 2 x 100 g Masa saszetki: 30 g Masa netto: 230 g
Mleczarnia „Turek" Sp. z o.o. ul. W. Milewskiego 11, 62-700 Turek tel. (63) 289 71 00
Turek
Marka | Turek |
Podmarka Na ciepło
Znak weterynaryjny na opakowaniu
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00