PRESIDENT
Ser Camembert z chilli
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Wyśmienity ser z porostem białej, szlachetnej pleśni. Otoczony delikatną panierką, zapieczony na złocisty kolor.
Baked camembert to doskonała baza do przygotowania szybkiego i smacznego dania. Można go przyrządzać,w piekarniku,na patelni,we frytkownicy
Świetnie smakuje z sosem borówkowym, ze świeżą sałatą i orzechami, na ostro z sosem czosnkowym lub chili.
Ser pleśniowy baked camembert można również serwować po hawajsku z zapieczonym ananasem i sosem borówkowym, jako deser ze świeżymi owocami lub sałatką owocową lub udekorowany warzywami.
bez dodatków: barwników, konserwantów, wzmacniaczy smaku
Ser Camembert do zapiekania: 66% ser miękki camembert, mąka (pszenna); olej słonecznikowy; sól; przyprawy
Sos żurawinowy: 48% żurawina; cukier; woda; syrop glukozowo-fruktozowy; substancja żelująca: pektyny; stabilizator: mączka chleba świętojańskiego, guma ksantanowa; regulator kwasowości: kwas cytrynowy
Ser Camembert do zapiekania 2 x 75 g = 150 g
Sos żurawinowy 2 x 25 g = 50 g
Wymiar liczbowy 200
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Pudełko |
Waga brutto 252
g
Średnia miara (e)
Ser Camembert z chilli
Ser Camembert z orzechami
Ser pleśniowy z grzybami leśnymi
Ser pleśniowy z pieprzem
Ser pleśniowy z ziołami
BAKED CAMEMBERT do zapiekania
Back Mozzarella Sticks
Back Mozzarella Sticks
W piekarniku: Blachę wsunąć na drugą szynę od góry i podgrzać piekarnik (włączyć grzałkę górną i dolną) do 220°C. Back-Camembert classic wyjąć ze specjalnie formowanej tacki i ułożyć na gorącej blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Piec ser przez ok. 8-10 min, do czasu aż stanie się on lekko wypukły. (Przy termoobiegu: 200°C, ok. 8-9 minut.). Na patelni: Rozgrzać trochę tłuszczu lub oleju na patelni. Camembert do zapiekania wyjąć z folii i piec na średnim ogniu ok. 3-4 minuty z każdej strony. We frytownicy: Frytownicę rozgrzać do temp. 160°C. Camembert do zapiekania wyjąć z folii i smażyć ok. 2-3 min. Nasza rada: Po zapieczeniu odczekać ok. 3 minuty przed podaniem, aby ser uzyskał pełny smak oraz optymalną konsystencję.
Przechowywać w temperaturze: +4°/+8°C Zamknięte przechowywać w lodówce.
Min. temp. °C 4
Maks. temp. °C 8
ul. Tartaczna 34, 40-749 Katowice
Pakowano w atmosferze ochronnej.
ALPEHAIN Käsepezialitäten GmbH Lehen 24 83539 Pfaffing Bavaria Niemcy Phone +49 8039 402-0 Fax +49 8039 402-191 e-mail: export@alpenhain.de www.alpenhain.de/international
PPH Temar Sp. z o.o. Sp. komandytowa ul. Tartaczna 34, 40-749 Katowice www.temar.pl
Alpenhain
Marka | Alpenhain |
Wyśmienity ser z otoczony delikatną panierką, zapieczony na złocisty kolor. Baked Camembert to doskonała baza do przygotowania szybkiego i smacznego dania. Można go przyrządzać w piekarniku, na patelni, we frytkownicy. Świetnie smakuje z sosem żurawinowym, który jest dołączony do opakowania. Ser jest wyśmienity ze świeżą sałatą, orzechami i owocami. Ser produkowany jest z mleka krowiego, pasteryzowanego.