Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Klasyczny Camembert z dodatkiem włoskiego orzecha to ser o okrągłym kształcie, równomiernie pokryty białą skórką, delikatny, o jednolitym miąższu koloru kremowego, lekko ostrym smaku i charakterystycznym dla serów pleśniowych zapachu. Wymaga ok. 14 dni dojrzewania w specjalnych warunkach. Dojrzewa od serca aż po brzegi.
mleko pasteryzowane
orzechy włoskie (2 %)
sól
stabilizator: chlorek wapnia
podpuszczka mikrobiologiczna
bakterie fermentacji mlekowej
Penicillium candidum
Produkt może zawierać inne orzechy.
Wymiar liczbowy 120
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Polska |
Typ | Pudełko |
Waga brutto 132
g
łotewski
polski
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C.
Min. temp. °C 2
Maks. temp. °C 6
Président
Marka | Président |
Wyprodukowano w Polsce. Mleko pochodzi z UE.