PRESIDENT
Ser Camembert z chilli
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Ser NaTurek camembert to miękki ser podpuszczkowy, produkowany z niepasteryzowanego mleka krowiego z dodatkiem różnorodnych ziół. W procesie dojrzewania dzięki grzybom roztoczowym z gatunku Penicillium camemberti pokrywa się charakterystyczną białawą pleśnią. Camembert jest formowany w krążki i pakowany w papier i pudełko. Charakteryzuje się ciekawym ziołowym smakiem. Sery pleśniowe są naturalnie bogate w wapń, który jest niezwykle ważny dla Twoich kości. 100g produktu zawiera min. 400mg wapnia i zaspokaja min. 50% Twojego dziennego zapotrzebowania na ten pierwiastek.
oryginalna receptura
aksamitna skórka
kremowy smak
mleko pasteryzowane
sól
zioła prowansalskie (0,35 %)
kultury mleczarskie
podpuszczka mikrobiologiczna
pleśń gatunku Penicillium candidum i Geotrichum candidum
Wymiar liczbowy 120
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Pudełko |
Waga brutto 144
g
Średnia miara (e)
4
Opakowanie zawiera 4 porcje produktu.
Ser Camembert z chilli
Ser Camembert z orzechami
Ser pleśniowy z grzybami leśnymi
Ser pleśniowy z ziołami
Ser pleśniowy z pieprzem
BAKED CAMEMBERT do zapiekania
Back Mozzarella Sticks
Ser pleśniowy naturalny
Ser pleśniowy z grzybami leśnymi
Ser pleśniowy z pieprzem
Łagodny serek kozi do smarowania
Ser pleśniowy naturalny
Serek kozi do smarowania ze szczypiorkiem
Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +8 °C
Min. temp. °C 2
Maks. temp. °C 8
ul. W. Milewskiego 11 62-700 Turek
Mleczarnia „Turek" Sp. z o.o. ul. W. Milewskiego 11 62-700 Turek tel. (63) 289 71 00
Turek
Marka | Turek |
Znak weterynaryjny na opakowaniu
100 % naturalne składniki