TUREK Camembert
Ser pleśniowy z grzybami leśnymi
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
NaTurek Camembert ser pleśniowy z pieprzem to delikatny i miękki ser, który produkuje się ze świeżego, polskiego, krowiego mleka. Jego cechą charakterystyczną jest intensywny smak, dlatego w wielu domach czy restauracjach jest nieodzownym składnikiem deski serów. Oprócz tego wybornie smakuje na kanapce, zwłaszcza z pieczywem razowym i ulubionymi warzywami. Na podkreślenie zasługuje fakt, że sery pleśniowe NaTurek są prawdziwą skarbnicą łatwo przyswajalnego wapnia, który jak wiadomo wpływa na mocne kości i zęby, zapobiegając w przyszłości osteoporozie. W 100 g zawarte jest aż 400 mg wapnia, co zaspokaja dzienne zapotrzebowanie organizmu na ten pierwiastek.
oryginalna receptura
aksamitna skórka
kremowy smak
mleko pasteryzowane
sól
zielony pieprz (1,2 %)
kultury mleczarskie
podpuszczka mikrobiologiczna
pleśń gatunku Penicillium candidum i Geotrichum candidum
Wymiar liczbowy 120
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Pudełko |
Waga brutto 128
g
Średnia miara (e)
4
Opakowanie zawiera 4 porcje produktu.
Ser pleśniowy z grzybami leśnymi
Ser pleśniowy z ziołami
Ser pleśniowy z pieprzem
Ser Camembert z chilli
Ser Camembert z orzechami
BAKED CAMEMBERT do zapiekania
Ser pleśniowy naturalny
Ser pleśniowy z grzybami leśnymi
Ser pleśniowy z ziołami
Łagodny serek kozi do smarowania
Ser pleśniowy naturalny
Serek kozi do smarowania ze szczypiorkiem
Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +8 °C
Min. temp. °C 2
Maks. temp. °C 8
Turek
Marka | Turek |
Znak weterynaryjny na opakowaniu
100 % naturalne składniki