KRESTO
Mango liofilizowane (bezglutenowe)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Pektyna do dżemów.
Mango liofilizowane (bezglutenowe)
Galaretka o smaku truskawkowym (50% mniej cukru)
Najniższa cena: 2,89 zł
Galaretka o smaku malinowym (50% mniej cukru)
Najniższa cena: 2,99 zł
Banan liofilizowany (bezglutenowy)
Galaretka o smaku cytrynowym (50% mniej cukru)
Najniższa cena: 2,75 zł
Tortilla chilli - 25 cm (4 szt.)
Najniższa cena: 6,39 zł
Truskawka liofilizowana (bezglutenowa)
Malina liofilizowana (bezglutenowa)
Ananas (kawałki) w lekkim syropie
Brzoskwinie (połówki) w lekkim syropie
Ananas liofilizowany (bezglutenowy)
Ananas w kawałkach
Kisiel o smaku malinowym (bez dodatku cukru)
Pektyna (do wyrobu przetworów owocowych) bezglutenowa
Burak liofilizowany (bezglutenowy)
Borówka amerykańska liofilizowana (bezglutenowa)
Przyprawa do kawy i deserów
Cynamon mielony
Brzoskwinie połówki w lekkim syropie (premium)
Pestki dyni łuskane
Jabłka prażone klasyczne (kawałki)
Kulki do bubble tea i deserów z sokiem z marakui
Kulki do bubble tea i deserów z sokiem jagodowym
Kulki do bubble tea i deserów z sokiem truskawkowym
Jabłka prażone
Zakwas chlebowy żytni (na 0,5 kg mąki)
Sernix - dodatek do pieczenia sernika (na 1kg twarogu)
Pinsa BIO (2 szt.)
Krople z czekolady ciemnej (dekoracyjne)
Cukier z cynamonem (do ciast i deserów)
Aquafaba - wegański zamiennik jajka
Tapioka - perły do deserów
Cynamon mielony XXL
Laska wanilii Bourbon BIO
Fajny pisak XXL - biały
Glutaminian sodu
Krem do gotowania migdałowy bezglutenowy BIO
Przygotować 2 kg owoców oraz 1 kg cukru. Do przygotowanych owoców wlać pół szklanki wody i zagotować. Zawartość opakowania wymieszać z jedną szklanką cukru. Wsypać do gotujących się owoców i mieszać.
Gotować od 3 do 5 minut. Wsypać pozostałą ilość cukru i gotować do całkowitego rozpuszczenia. Dodać łyżeczkę kwasku cytrynowego, rozpuszczonego w małej ilości gorącej wody.
Dokładnie wymieszać. Następnie należy zebrać pianę i rozlać gorący dżem do słoików. Zaleca się pasteryzować dżem przez 20 minut.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00