WINIARY Pomysł na...
Sycący kapuśniak 42g
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Vegeta Natur Fix do zapiekanki makaronowej z szynką/z dynią i brokułami
wyprodukowano z naturalnych składników
fix na dwa sposoby - wegetariański lub mięsny
bez dodatku glutaminianu sodu, sztucznych barwników i aromatów
Sycący kapuśniak 42g
Bulion warzywny (6 kostek)
Najniższa cena: 3,29 zł
Rosół drobiowy (6 kostek)
Najniższa cena: 3,29 zł
Przyprawa warzywna do potraw
Najniższa cena: 5,99 zł
Przyprawa do ziemniaków z ziołami
Najniższa cena: 1,99 zł
Rosół wołowy (6 kostek)
Najniższa cena: 3,29 zł
Przyprawa do frytek i chipsów
Najniższa cena: 1,75 zł
Przyprawa do mozarelli i pomidorów
Najniższa cena: 2,59 zł
31% taniej
Pasta bazyliowa bezglutenowa
Najniższa cena: 6,99 zł
Przyprawa do złocistego kurczaka
Najniższa cena: 1,99 zł
Przyprawa w płynie (bez glutaminianu sodu)
Najniższa cena: 3,99 zł
Pasta z czosnku bezglutenowa
Najniższa cena: 6,99 zł
Pasta warzywna bezglutenowa
Najniższa cena: 6,99 zł
Pasta cebulowa bezglutenowa
Najniższa cena: 6,99 zł
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze otoczenia.
ul. Cypryjska 72, 02-761 Warszawa
PODRAVKA d.d., A. Starčevića 32, 48000 Koprivnica, Chorwacja
Podravka Polska Sp. z o.o., ul. Cypryjska 72, 02-761 Warszawa www.vegeta.pl
Vegeta
Marka | Vegeta |
Podmarka Natur
Green Dot
Odpowiedni dla wegetarian
Danie mięsne Zapiekanka makaronowa z szynką Dodaj: 250 g makaronu świderki, g 150 g szynki, 200 ml śmietanki, 150 g tartego sera cheddar Sposób przygotowania: Zawartość opakowania wymieszać z 600 ml wody i 200 ml śmietanki. Zamieszać i doprowadzić do wrzenia. Gotować 1 minutę. Ułożyć nieugotowany makaron w naczyniu do zapiekania. Szynkę pokroić w małą kostkę, ułożyć na makaronie i polać przygotowanym sosem. Posypać startym serem. Piec przez 30 minut w piekarniku nagrzanym do 200°C Rekomendacja Vegety: W miejsce szynki można użyć wędzonego boczku, danie posypać natką pietruszki. Danie wegetariańskie Zapiekanka makaronowa z dynią i brokułami Dodaj: 250 g makaronu świderki, 150 g dyni piżmowej, 200 g brokułów, 200 ml śmietanki, 100 g tartego sera cheddar Sposób przygotowania: Dynię piżmową pokroić w kostkę, brokuły podzielić na małe kawałki. Zawartość opakowania wymieszać z 700 ml wody i 200 ml śmietanki i doprowadzić do wrzenia. Gotować 1 minutę. Ułożyć nieugotowany makaron w naczyniu do zapiekania. Dodać dynię i brokuły, wymieszać z makaronem i polać przygotowanym sosem. Posypać startym serem. Piec przez 30 minut w piekarniku nagrzanym do 200°C. Rekomendacja Vegety: Można dodać czerwoną paprykę, kalafiora lub pomidory. Posypać świeżymi ziołami.